Vores tilbud

Mentorprogram

Sæt fokus på din faglige og personlige karriereudvikling med Udviklingplatformens Mentorprogram for scenekunstproducenter og selvproducerende scenekunstnere.

I det 1-årige Mentorprogram får du mulighed for at få sat perspektiv på din praksis og faglige sparring, uanset hvor du er i din karriere. Via Mentorprogrammet bliver du matchet med en kvalificeret mentor, som har værdifuld erfaring og indsigt relevant for netop dig.

Mentee/Mentor par i Udviklingsplatformens Mentorprogram 2018/2019:

Andreas Dawe /AKUT 360. Mentor: Susanne Danig/Danig Performing Arts Service
Betina Rex/Rapid Eye. Mentor: Louise Richards/Motionhouse
Laila Skovmand/Between Music. Mentor: Henk Keizer/Curator&Project Manager
Gritt Ulldall-Jessen/Nydanskeren Jimbuts Kulturforen.. Mentor: Eva Hartmann/GobSquad
Jonas Schou Hansen/Glimt. Mentor: Thorkild Andreasen/ Carte Blance
Karen Toftegaard/Karen Toftegaard ApS. Mentor: Elisabeth Casanova/Nova Touring Marion Vick/Teateriet Apropos. Mentor: Helle Haagen/Contact
Mathilde Johnsen/Sydhavn Teater. Mentor: Lotte Kofod Ludvigsen/Teatret Svalegangen
Poul Udbye Pock-Steen/ViaArtisKonsort. Mentor: H.C. Gimbel/ManuVision
Sarah S. Rommedahl/Freelance&Teater Bæst. Mentor:Gianni Bettucci/FamilienFlöz

Læs mere om Mentor og Mentees lige her.

Fakta om Mentorprogrammet
Mentorprogrammet er skabt på baggrund af Udviklingsplatformens målsætning om karriereudvikling og opkvalificering af fagligheden for scenekunstproducenter, herunder også selvproducerende kunstnere. Mentorprogrammet består af i alt 10 mentor/mentee par og udbydes gratis for mentees. Mentorerne kan både være fra DK og udlandet.

Mentorprogrammet varer et år fra februar 2018 – marts 2019. Mentor/mentee parrene forventes at mødes fire gange i løbet af programmet. Mindst tre af møderne ml. mentee og mentor skal være fysiske med mindre mentor er bosat i udlandet. En forudsætning for at blive optaget i programmet er deltagelse i et obligatorisk intromøde d. 6. februar 2018 på Udviklingsplatformen i København. Mentorprogrammet afsluttes med et seminar i marts 2019 for alle mentorparrene. Udviklingsplatformen rammesætter mentorforløbet ved af matche parrene, afholde intromøde, et midtvejsseminar og et afslutningsseminar, og følger løbende op på mentor/mentee parrene. Mentor og mentee kan i løbet af mentorprogrammet ansøge om et begrænset beløb til fælles rejser af faglig karakter.

Næste call for mentees til Mentorprogram 2019/2020 er i efteråret 2018.

Hvis du har spørgsmål til Mentorprogrammet, skal du kontakte faglig koordinator Gitte Nielsen på gitte@udviklingsplatformen.dk.

Mentorprogrammet er støttet af Statens Kunstfond og Bikubenfonden.