#2 Dialogmøde om nyt kunstnerisk workspace for den frie scenekunst – København

Tag med til Nordvest og se på potentielle lokaler for det nye kunstneriske workspace. Dialogmødet er i et kort corona-venligt walk-and-talk format, der tager tråden op fra det sidste store dialogmøde i februar.

Vi mødes på Thoravej 24, hvor vi ser på og taler om de muligheder lokalerne tilbyder. Undervejs vil Kunstnerisk Udviklingschef Rikke Juellund og Daglig Leder Egil Bjørnsen kort fortælle om, hvor vi står i processen for etableringen af det nye workspace og hvilke prioriteringer, som vi står overfor at skulle tage.

OBS. Der er ikke indgået aftaler om lejemål af lokaler endnu. Vi vil gerne invitere jer med i processen og høre jeres tanker og feedback omkring forhold, størrelse på prøvelokaler, beliggenhed m.m.

Du kan melde dig på fire hold/tidsintervaller, hvor der er plads til max 8 personer pr. hold. Der gælder først til mølle princip ved tilmeldingen. (hvis forsamlingsforbuddet ændres kan vi muligvis hæve antallet af deltagere på hvert hold)

Tilmelding

Kl. 15.00-15.30 – Fuldt booket

Kl. 15.30-16.00 – Fuldt booket

Kl. 16.00-16.30 – tilmeld dig her senest d. 15 maj

Kl. 16.30-17.00 – Fuldt booket


Mødested: Thoravej 24

 

Baggrund

Hvordan sikrer vi, at frie scenekunstnere, på tværs af kunstneriske profiler og behov, får maximalt udbytte af det nye kunstneriske workspace i København?
Udviklingsplatformen inviterer for 2. gang til åben dialog, hvor aktører inden for den frie scenekunst kan komme og give indspark.
Til første dialogmøde d. 26. feb. på Udviklingsplatformen kom der mange gode og konkrete  indspark. Tak for det! Se en opsummering her.
Vi ønsker med disse dialogmøder, at fortsætte den gode og åbne dialog omkring etableringen af det nye workspace.