FYRAFTEN PÅ PLATFORMEN

Stages of Science v. Thomas Corneliussen og Kristian Moltke Martiny
KULTUR SOM ADFÆRDSÆNDRENDE FORSKNING
 – Den professionelle scenekunst som videnskabeligt laboratorium

Stages of Science bruger professionelle publikumsinddragende kunstproduktioner som adfærdsændrende videnskabelige forskningslaboratorier.

Hør hvordan ideen opstod til at kombinere bl.a. professionel scenekunst og psykologisk, social forskning. Desuden afslører vi de overraskende forskningsresultater fra vores projekt ”Human afvikling” og løfter sløret for vores kommende, store tværfaglige projekter. Formatet er uformelt og med mulighed for spørgsmål.

OM KONCEPTET:
FYRAFTEN PÅ PLATFORMEN
– et forum for vidensdeling på vejen hjem

Hvordan arbejder andre scenekunstnere publikumsinddragende? Er franchise en mulighed for dit kompagni? Hvordan bruger vi bedst de sociale medier? Hvad kræver det at samarbejde med forskningssektoren?

Disse spørgsmål og mange flere vil blive fokus for Udviklingsplatformens kommende fyraftensarrangementer. Med FYRAFTEN PÅ PLATFORMEN ønsker vi at sætte rammerne for et større flow af viden og idéer kunstnere, producenter og andre imellem.

Konceptet er simpelt og uformelt: Vi lægger hus til på Otto Busses Vej og inviterer en scenekunstner, producent eller kompagni til at vidensdele omkring et særligt erfaringsområde, efterfulgt af spørgsmål og diskussion. Vi slutter af med et glas og fri mingling.

TID: kl 15-17

STED: Otto Busses Vej 5a, bygn 048, 2450 Kbh SV
(tast ‘Udviklingsplatformen’ i Google maps).

INGEN TILMELDING – ALLE ER VELKOMNE!