CAMP#4 – Creative Agent Manager Producer

28. september – 2. oktober 2020 I Kbh og Aarhus

I uge 40 løber den fjerde version af det internationale projekt CAMP af stablen, denne gang i Danmark. CAMP sætter spot på et helt essentielt lag inden for scenekunsten, nemlig producenter, agenter og managers. Gennem en række online og fysiske events som netværksmøder, åbne debatter og kuraterede fora bringes perspektiver og viden i spil, med det formål at forbinde lokale og globale kolleger, samt fremme en kritisk bevidsthed og debat om producentens rolle, relevans og muligheder.

Udviklingsplatformen har indgået et strategisk partnerskab med CAMP om en kortlægning af producentlaget i Danmark. Gennem kortlægningen ønsker vi, at skabe indsigt i danske producenters forhold, geografiske placering, arbejdsopgaver, uddannelsesbaggrund og -behov, mm. Projektet vil blive nærmere præsenteret under CAMP.

Grundet Corona/ Covid19 vil alt foregå online. Under CAMP#4 vil danske og internationale kolleger samles online i en undersøgelse af producentens rolle i branche og samfund. Som dansk deltager kan du medvirke i faglige samtaler, rundbordsamtaler, panel og et global netværksopkald i samarbejde med IETM. Ved at investere 2 – 4 timer af din tid i CAMP er du med til at itale-og isynesætte producentens kompetencer og muligheder i en lokal og global kontekst.

I forbindelse med CAMP inviterer Dansehallerne, Udviklingsplatformen og CAMP til reception tirsdag den 29. September på Edison kl 19.00 – 20.00.
OBS reception er udsat pga. CORONA

 

Målgruppe
Agenter, managers og producenter, kulturaktører, kunstneriske ledere, akademikere.

 

Se opdateret program for CAMP#4 og tilmelding her 
Tilmeldingsfristen er 25. sep.

 

Om CAMP
CAMP er en udviklingsproces ledet af individuelle producenter, agenter og managers inden for det internationale felt af scenekunst og koreografi. CAMP er skabt for at italesætte og aktivere den viden som agent, manager og producent bidrager med i udvikling af kultur og samfund.

CAMP i Danmark er produceret af Lene Bang og Betina Rex. Projektet er støttet af Nordisk Kulturfond, Bikubenfonden og leveres i partnerskab med Udviklingsplatformen, Dansehallerne, Edison, The Platform Aarhus, Bora Bora og IETM.