TANZMESSE – CRASH COURSE I MESSE-STRATEGI

Hvordan får jeg mest muligt ud af Tanzmessen?

Og hvad er det egentlig jeg vil have ud af den? Hvad er den mest effektive adfærd og kontaktform (for mig)? Hvordan beskriver jeg bedst – og helt kort – for andre hvad jeg arbejder med? Hvordan bliver jeg en attraktiv netværker?

Disse og mange andre spørgsmål tager vi op på dagens workshop i messe-strategi, hvor vi forsøger at preppe jer intensivt til den forestående Tanzmesse. Og det bliver ikke bare tomme ord.

Planen er at du skal gå fra workshoppen med en kort og effektiv pitch, en liste over aktører du forhåbentlig skal møde til speed-date, samt en klar bevidsthed om hvem du er som netværker og måske hvordan du bliver endnu bedre.

 

NB! Forberedelse til crash course d. 9/8:

* Tjek deltagerlisten til Tanzmesse og udvælg 2-3 udenlandske aktører, som du ønsker at invitere til vores fælles speed-date under selve messen. Det kan være en kunstner, en producent eller andet. Vigtigst er at du mener det vil være givende for både dig og vedkommende at mødes. Nedskriv navnene samt mindst 2 gode argumenter for at du gerne vil mødes med netop disse aktører – det kan være baseret på fælles kunstneriske interesser, at aktøren ligger inde med viden om fx en bestemt festival du gerne vil på, eller måske at du ønsker at få adgang til et netværk som aktøren er del af. Planen er at du efterfølgende (med vores hjælp) kontakter de udvalgte og inviterer til speed-date session i Düsseldorf.

* Nedskriv en ganske kort ’pitch’ af dit arbejde. Hvad vil du fortælle en given fremmed du møder på messen og har to minutter til at give et indtryk af dit arbejde, som gør at de får lyst til at vide mere og lære dig at kende (herunder fx kunstneriske interesser/fokuspunkter, særekspertise). Vær indstillet på at holde pitchen for os andre (under helt uformelle former).

* Overvej hvad der gør en god netværker – og hvad der gør netop dig til en god netværker. Hvad er det for egenskaber eller kompetencer, som du kan drage nytte af i den store sociale og faglige sammenhæng, som Tanzmesse er? Hvilke samtaleteknikker kan man med fordel tage i brug? (og her taler vi helt low key common sense adfærdsregler…)

* Tjek gerne også Udviklingsplatformens digitale værktøjskasse UPgrade International, hvor du finder en lang række videoer og oplæg, relevante for dig der gerne vil eller allerede arbejder internationalt: http://www.udviklingsplatformen.dk/værktøjskasse/upgrade-international/

 

Tilmelding til forløbet:

Skriv til Sofie på administration@udviklingsplatformen.dk senest d. 2. august.
Angiv navn og tlf nummer.

Sted: Udviklingsplatformen for Scenekunst, København