Forhandlingsworkshop v. Malene Rix

Workshop v. Malene Rix

http://malenerix.dk/

Arrangeret af Udviklingsplatformen for Scenekunst i samarbejd med Performing Arts Platform, Århus.

Kom til Udviklingsplatformens første event i Århus. Dette er en worshop, der er relevant for producenter, kunstnere og øvrige interesserede scenekunstaktører. Gennem oplæg og øvelser får deltagerne praktisk anvendelige strategier for og redskaber til at skabe konstruktive forhandlinger med alt fra produktionsholdet til co-producenten.

Indledningsvist præsenterer Udviklingsplatformen sin strategi for de kommende fire år. Vi vil i løbet af dagen være tilgængelige for spørgsmål og kommentarer og runder dagen af med at skåle for et frugtbart samarbejde mellem scenekunstmiljøet i Jylland og Udviklingsplatformen.

Tilmelding senest 3. november til egil@udviklingsplatformen.dk
Deltagelse er gratis inkl. forplejning.

DAGENS PROGRAM

Kl. 9.30
• Introduktion af og ved Udviklingsplatformen for Scenekunst

Kl. 10.00
• Forhandling – en introduktion: Hvornår forhandler vi? Hvad virker? Hvornår er det svært? Deltagerne deler egne erfaringer, som bliver sat i et forhandlingsteknisk perspektiv.
• Forberedelsen – forhandlingen med sig selv om, hvad man vil have: Hvad skal man være opmærksom på i denne fase? Hvordan finder man ud af, hvad man skal gå efter i en forhandling? Hvad betyder det for det videre forløb? En gennemgang af de strategier, der virker bedst, når man forbereder en forhandling, samt de udfordringer, man kan støde på.

Kl. 12.15
• Frokost

Kl. 13.15
• Forhandlingsmødet – at kommunikere konstruktivt, når der er uenighed: Hvilken måde at kommunikere på virker bedst, når parterne er uenige? Hvad er de klassiske fejl og fælder? Gennem en øvelse med afsæt i en virkelighedsnær case undersøger vi både faldgruber og anbefalede kommunikationsværktøjer til alle typer af møder i modvind.

Kl. 15.15
• Kaffe

Kl. 15.45
• Påvirkning – at bruge tid på processen: Hvordan påvirker man dem, man forhandler med? Hvad er ’historien’ om jer, og hvad betyder den for forhandlingen? Et overblik over forhandling som en proces inkl. hvordan man kan arbejde strategisk med tiden omkring selve mødet.
• Refleksion og afrunding: Hvad er jeg god til? Hvor er der plads til udvikling? Deltagerne analyserer egne evner i lyset af dagens forhandlingsarbejde.

Kl. 16.30
• Opsamling ved Udviklingsplatformen for Scenekunst og bobler.

ET MEGET RELEVANT OPLÆG OG UDVIKLINGSPLATFORMENS FØRSTE ARRANGEMENT I ÅRHUS. MELD JER PÅ NU!!!

PS: Benyt gerne anledningen til at kombinere workshoppen med at se den kritikerroste forestilling “I familien” på Svalegangen:http://www.svalegangen.dk/forestillinger/egne-forestillinger/i-familien/

Som deltager i workshoppen kan man se forestillingen om aftenen ved at reservere billet direkte hos dennis@svalegangen.dk senest den 3/11 med angivelse af, at man er deltager i forhandlingsworkshoppen. Kollegapris kr. 95 pr. billet. Billetterne afregnes direkte med Svalegangen.