FYRAFTEN PÅ PLATFORMEN – Kulturbestyrelser

En bestyrelse skal skabe stabilitet, sikkerhed og inspiration v. Jens Nielsen fra Danske Kulturbestyrelser

Kom og hør Jens Nielsen fra Danske Kulturbestyrelser fortælle om, hvad en rigtig bestyrelse kan gøre for din gruppe, teater eller festival.

Han vil fortælle om hvilke juridiske farer der er ved ikke at have en bestyrelse. Hvordan en bestyrelse kan være inspirerende og udfordre på en positiv måde i en arbejde. Hvordan man sammensætter en god og aktiv bestyrelse, som måske med tiden vil brænde for den kunstneriske vision og fungerer som link til lokalmiljøet, hjælpe med at fortolke omverdenen eller generelt fungerer som aflastning og sparring for den kunstneriske- eller administrative leder.

Han vil komme med konkrete eksempler på hvordan man sammensætter en bestyrelse, hvad man kan tilbyde dem, hvilket arbejde man kan forvente de tager på sig og hvordan man bruger bestyrelsen til at skabe stabilitet og sikkerhed.

 

Konceptet for FYRAFTEN PÅ PLATFORMEN er simpelt og uformelt: Vi lægger hus til på Otto Busses Vej og inviterer en scenekunstner, producent eller kompagni til at vidensdele omkring et særligt erfaringsområde, efterfulgt af spørgsmål og diskussion. Vi slutter af med et glas og fri mingling.

STED: Otto Busses Vej 5a, bygn 048, 2450 Kbh SV
(tast ‘Udviklingsplatformen’ i Google maps).

INGEN TILMELDING – ALLE ER VELKOMNE!