Go International – Workshop 1

Strategi, brand og salgsmateriale.

Er du i gang med at arbejde internationalt eller ved du, at nu er tiden kommet til det? Har du brug for sparring og er klar til at arbejde seriøst med emnet? Så giver vi dig her 3 workshops, hvor der arbejdes i dybden med UPgrade – Go International materialet.

Det er hands-on workshops, der forudsætter, at du forbereder dig gennem det tilhørende materiale på UPgrade. Så får du til gengæld konkret feedback på dit arbejdet og ideer til at optimere det, vejledning til din strategi og gode råd og tips fra et par erfarne producenter. Du går hjem med konkret viden så dit internationale arbejde bliver lettere og en plan, der er klar til at implementere.

Du kommer på denne workshop til, med udgangspunkt i din case, at arbejde med din strategi, brand og salgsmateriale. Du vil få:

  • Klarhed over hvorfor du arbejder internationalt og hvilke visioner og mål du har.
  • Afklaret hvordan dine værker relateres i en international kontekst og hvordan du kan arbejde med branding og visuel identitet.
  • Formuleret hvilke målgrupper du arbejder med og lagt en plan for hvilke materialer du skal have klar til at promovering.

Vi vil arbejde med følgende UPgrade sektioner – til hver er der en introduktionsvideo, tekst, referencer og en workbook (som vi beder dig arbejde med):

Intro to working internationally

Get clarity on your brand

Prepare your sales material

 

Du kan deltage som individuel selv-producerende scenekunstner/producent eller som en lederskabsgruppe for et mindre teater. Det er selvfølgelig en fordel, hvis du deltager i alle workshops – men ikke et krav.

Max 15 deltagere pr. workshop – ved tilmelding beder vi dig kort skrive, hvad du vil arbejde med på workshoppen.

Underviser: Susanne Danig

Sted: Udviklingsplatformen for Scenekunst, København

TILMELD DIG HER SENEST D. 28. FEB


I samme workshoprække:

Go International – Workshop 2: Kend dit marked, dit netwærk og dine muligheder

Go International – Workshop 3: Ready for touring og Post production