Læg en SoMe-strategi, der rent faktisk skaber værdi for din organisation

Hvordan skal dine sociale mediekanaler spille sammen bedst muligt? Rikke Østergaard, Head of Content & Brand Activation hos Advice, gør dig klogere på, hvad en SoMe-strategi bør indeholde, hvordan du sikrer at din tilstedeværelse rent faktisk skaber værdi for din organisation, og hvordan du kan skabe og versionere indhold, så det kan bruges på tværs af kanaler.

 

Vi er i høj grad i kanalernes vold, når det kommer til at skabe indhold til og få succes på de sociale kanaler. Det betyder desværre tit at vi har mere travlt med at opfylde kanalernes krav, end at sikre at vores indhold bygger op om vores målsætninger. På dette kursus får du alle værktøjerne til at lave en ambitiøs social mediestrategi som virker for din organisation, samt får tips til hvordan du kan effektivisere din indholdsproduktion.

Alt det og meget mere dykker vi ned i på dette kursus, hvor du blandt andet får:

  • Inspiration og viden omkring social medielandskabet i dag
  • Første udkast på en social mediestrategi for din organisation
  • Skabeloner for KPI-udregning, målgruppemapping, indholdsstrategi, tone of voice og indholdsplaner
  • Tips og tricks til at skabe og genbruge indhold på tværs af kanaler


Kurset er for dig
, der er ansvarlig for eller medskaber af din virksomheds LinkedIn-aktiviter eller generelle SoMe-aktiviteter. Du behøver ikke at være superbruger af sociale medier eller have erfaring med ambassadør-tankegangen.


Efter dette kursus kan du:

  • Anbefale valg af SoMe-strategi for din organisation
  • Udvikle første udkast på en social mediestrategi for din organisation
  • Opsætte skabeloner for KPI-udregning, målgruppemapping, indholdsstrategi, tone of voice og indholdsplaner
  • Bruge tips og tricks til at skabe og genbruge indhold på tværs af kanaler

 


Program

Sociale medier i dag

Nye kanaler og formater kommer til hver dag, og vi bruger mere tid på at følge med end på at skabe resultater. Rikke introducerer til den nye medievirkelighed, og de konsekvenser det har for os som kommunikatører samt for vores målgruppe.


Sæt de rigtige målsætninger – workshop del 1

Enhver strategi bygger på konkrete og målbare KPI’er – også når det kommer til vores tilstedeværelse på de sociale medier. Vi gennemgår Rikkes afprøvede KPI framework, diskuterer hvad der faktisk er en målsætning og så laver vi et udkast på målsætninger for vores egen organisations sociale tilstedeværelse.


Find dine målgrupper og influenter – workshop del 2

Vores målgruppebillede er langt mere komplekst end bare vores sidefølgere, og med muligheden for at bruge influenter aktivt, har vi pludselig mange tangenter at spille på. I workshoppen kortlægger I jeres egne målgrupper og mulige influenter, samt udvikler en plan for, hvordan I skal målrette jeres indhold for at indfri de målsætninger, som I har sat tidligere på dagen.


Frokost


Case: Saxo Banks SoMe-strategi

Hvordan arbejder Saxo Bank strategisk med sociale medier? Camilla Moe Bogen giver indsigter om, hvordan sociale medier leverer forretningsresultater. Saxo Banks globale tilstedeværelse på SoMe er understøttet af strategisk brug af video samt løbende udvikling og optimering af kampagner på tværs af diverse SoMe-kanaler, som skaber engagement og forretningsresultater. Camillas oplæg fokuserer primært på, hvad der virker i en dansk SoMe-kontekst.

Camilla Moe Bogen, Head of Social Media, Saxo Bank

Kvalitetsindhold frem for kvantitet – workshop del 3

Rikke introducerer til ’godt indhold’ på de sociale medier og tager en masse inspirerende eksempler med. Vi dykker ned i, hvordan man laver et indholdsmix, som skaber resultater og samtidig indfrier målgruppens behov og ønsker. Vi slutter denne del af workshoppen af med at kortlægge mulige indholdstemaer for vores egen organisation, og sætte rammerne for et indholdsmix.

Hvor skal vi udkomme og hvordan får vi mest ud af vores indhold

Til sidst runder vi workshoppen af med at identificere de sociale kanaler, der bedst bakker op om vores målsætninger, målgrupper og indhold. Du får skabeloner med, som du kan bruge til at lave kanalstrategier for dine sociale medier.

 

Praktisk

Tid: Torsdag d. 4. november kl. 9-16  2021

Sted: København, mere info følger.

Pris: kr. 3000 ex. moms
Pris for aktører inden for det frie scenekunstfelt: 1500 kr. ex. moms
(max 5 pladser – gælder efter først til mølle princip)
Tilmelding: Tilmeld dig herFakta om underviser

Rikke Østergaard, Head of Content & Brand Activation Advice

Rikke Østergaard er Head of Content & Brand Activation hos Advice. Rikke har solid erfaring fra diverse stillinger med ansvar for at planlægge og eksekvere kampagner og strategier på tværs af digitale kanaler. Rikke er en erfaren og meget passioneret oplægsholder med et solidt netværk.

 

Kurset udbydes i et samarbejde ml. Applaus, Dansk Teater og Udviklingsplatformen for Scenekunst.

 

Applaus logo