Online netværksmøde: Tid i rum på §5 og Egnsteatre

Mangler du prøvefaciliteter eller et rum til kunstnerisk udvikling?

I samarbejde med en række §5 og egnsteatre har Udviklingsplatformen udarbejdet et overblik over ledig scenekapacitet rundt om i Danmark.

Formålet er at udnytte ledig kapacitet af prøvelokaler og scenerum primært på §5 og egnsteatrene rundt om i landet. Vi kalder initiativet ‘Tid i rum – §5 og Egnsteatre’ – og med det vil vi hjælpe frie scenekunstnere og grupper med finde prøvefaciliteter.

Vi inviterer derfor nu frie scenekunstnere/kompagnier og teatrene til at møde hinanden til et online netværksmøde på ZOOM. Her får du som fri scenekunstner eller kompagni mulighed for at møde de teatre, som har ledig scenekapacitet, i denne eller den kommende sæson, som de gerne vil stille til rådighed. Forudsætningen for at deltage er en gensidig nysgerrighed og generøsitet.

 

Program

Efter et kort oplæg om formålet med ‘Tid i rum – §5 og Egnsteatre’ vil deltagerne blive delt ud i forskellige ‘break out rooms’, hvor du/I kan møde de forskellige teatre. Her skal du/I præsentere jer selv, og den idé du/I mangler prøvefaciliteter til.

Mød bl.a. Vendsyssel Teater, Bornholms Teater, Kolding Teater, Teatret Zeppelin, Odsherred Teater og Odin Teatret.

Det vil derfor være en god ide at du/I forbereder en kort præsentation af dig/jer selv, samt evt. et forslag til hvad du/I kan bidrage med til teatret. F.eks. en prøvevisning for publikum? En workshop? En sangaften? Eller noget helt fjerde. Din/jeres præsentation må max. vare i alt 5 minutter. 

 

HUSK: Mening er ikke at du/I skal lande faste aftaler på stedet. Det er et første møde for et evt. samarbejde, som du/I og teatret selv følger op på efterfølgende, hvis teatret, tiden og rummet, teatret har til rådighed, er relevant for dig/jer. 

 

Læs mere om initiativet Tid i rum – §5 og Egnsteatrene

 

TiILMELD DIG HER SENEST D. 11. APRIL