OPEN CALL: Tid i rum med lys og lyd

Få god tid og professionel bistand til at eksperimentere og gå i dybden med lyssætning eller/og lyd til din produktion. Udviklingsplatformen udbyder i maj og juni to forløb á hver to ugers varighed på Folketeatrets prosceniumsscene på Hvidkildevej 64.

 

Mange danske scenekunstproduktioner er kendetegnet ved et meget gennemarbejdet visuelt og auditivt udtryk. Men for det frie felt kan det være svært at få tid til at gå i dybden med at integrere og udvikle det tekniske niveau på en produktion, da adgang til scene og teknik under den kunstneriske udviklingsproces er begrænset og dyrt.

De kunstneriske udviklingforløb, som udbydes gennem dette Open Call, er inkl. teknisk bistand, der giver det professionelle frie scenekunstfelt tid i rum til at undersøge og afprøve lys, lyd eller andre tekniske virkemidler i den kunstneriske udviklingsproces.

De udvalgte grupper skal selv stå for det kunstneriske design af lyd og lys, men Udviklingsplatformen tilbyder praktisk teknisk bistand efter behov i op til 40 timer fordelt efter aftale over de to uger, inden for en aftalt økonomisk ramme.

Vær opmærksom på at du/I selv skal komme med det tekniske udstyr, men kan supplere med udstyr fra UP’s tekniske udlånsbank. Ved ansøgning skal du/I beskrive, hvilket teknsik udstyr du/i skal bruge, samt hvilken praktisk teknisk bistand du/I har brug for.

Blandt ansøgerne prioriteres der et højt fagligt niveau for den kunstneriske udviklingspraksis, som til gengæld kan sprede sig bredt inden for genrer, faglighed, form og formål.

Der udbydes to forløb af to ugers varighed: 
Første forløb: Uge 20 & 21 (16. – 29. maj 2022)
Andet forløb: Uge 22 & 23  (30. maj – 12. juni 2022)

Ansøgningsfristen er mandag d. 28. marts 2022.

 

Læs mere og ansøg her +