Producers’ Platform #4

SCENEKUNST OG ERHVERV

I samarbejde med Performing Arts Platform tager vi favntag med det tværsektorielle samarbejde mellem scenekunsten og erhvervslivet.

Vær parat til at dele din praksis med ligesindede i et inspirationsfyldt samtalerum, og få udviklet idéer til konkrete muligheder for at arbejde videre med meningsfulde erhvervspartnere.

I løbet af workshoppen bliver du præsenteret for forskellige udviklingsværktøjer. Med udgangspunkt i deltagernes praksis bruger vi værktøjerne til at udvikle nye handlemuligheder.

Arrangementet henvender sig til scenekunstproducenter og selvproducerende scenekunstnere, og arrangementet foregår på dansk.

Hvem møder du?

Kasper Egelund/Performing Arts Platform (Cand. Mag. i Dramaturgi og Diplom i ledelse). Med udgangspunkt i over 10 års erfaring i egen scenekunstproduktionsvirksomhed rådgiver og vejleder jeg aktører i og udenfor scenekunstmiljøet i scenekunstrelaterede spørgsmål. Fra strategiske udviklingsopgaver og ledercoaching, over forretningsudvikling, til konkret sparring i kunstneriske og administrative spørgsmål, møder jeg, på Performing Arts Platform, alt fra et vækstlag til professionelle scenekunstaktører og interesserede, med den fællesnævner, at vi alle har en dedikation til scenekunsten.

 

Camilla Sort (Cand. Comm) arbejder som selvstændig kunstner og chefkonsulent i management konsulentfirmaet MUUSMANN, og har en fortid som kommunikationsdirektør og kommunikationsrådgiver. Hun rådgiver private og offentlige virksomheder omkring strategi, ledelse og kommunikation, og arbejder ofte med afsæt i design thinking i forbindelse med organisationsforandringer. Udover sin erhvervskarriere har Camilla Sort været selvstændigt udøvende billed- og performance kunstner i mere end 10 år. Hun har skabt og udført en række værker i samarbejde med virksomheder og organisationer bla.Top Danmark, Profil Optik, Center for Ledelse og Kofoeds Skole. Fælles for alle værker er at de er stedspecifikke og skabt med afsæt i organisationens virkelighed samt at de performative handlinger samskabes med medarbejdere og ledere.

Gerda Hempel/Artbizz (cand.mag. i musik og engelsk) &

Kenneth Agerholm/Artbizz (kunstnerisk konsulent og basunist)

I Artbizz arbejder vi med at stimulere virksomheders efterspørgsel efter kunstneres metoder, når der skal løses opgaver, fx inden for samarbejde, kreativitet, produktudvikling, branding mv. Og med at styrke kunstneres markedsværdi. Derfor har vi valgt at arbejde med målrettede partnerskaber mellem private/offentlige virksomheder og kunstnere, med effektvurdering af partnerskaberne (for begge parter!) og med workshops for kunstnere, så flere for alvor kan træde ind på virksomhedsscenen med specialiserede konsulentydelser.

Vores fokus er i denne sammenhæng at give dig overblik over virksomheders forskellige behov, hvordan du får valgt og udvikler de mest præcise ydelser og kan levere dem i praksis. På workshoppen har vi særlig fokus på scenekunstens muligheder.

PROGRAM

11:00 – 11:45 // Velkomst og introduktion til scenekunsten som erhvervslivets samarbejdspartner v/ Kasper Egelund

12:00 – 13:00 // Case-/metodepræsentation v/Camilla Sort, Muusmann/freelance kunstner og Gerda Hempel & Kenneth Agerholm, Artbizz

13:00 – 13:45 // Frokost

13:45 – 15:15 // Workshop – med udgangspunkt i deltagernes egen praksis undersøges og udvikles muligheder for nye handlemuligheder


15:30 – 16:00 // Opsamling

 

Tilmelding til Producers Platform foregår via dette link:

https://goo.gl/forms/5FNwWmHRBUH7MEwB3

Senest mandag d. 19. marts

Sted: Performing Arts Platform, Aarhus.