PRODUCERS´ PLATFORM # 3

kl. 12.00 – 17.00

Scenekunstneriske samarbejder med den offentlige sektor

Hvor: Slottet, De Gamles By, Agnes Henningsens Vej 7, 2200 København
(i CoreActs scenografi for forestillingen Savn)

Med Producers’ Platform # 3 stiller vi skarpt på hvordan kompagnier og scenekunstnere kan indgå samarbejder med den offentlige sektor. Det kan være samarbejder med offentlige institutioner som skoler, plejehjem, biblioteker og teatre. Hvilke finansieringsmuligheder ligger der i et tværsektorielt samarbejde og hvordan kommer man i gang? Hvad er faldgrupperne og udfordringerne? Og kan man indgå i sådanne samarbejder uden at gå på kompromis med sin kunstneriske integritet.

Der findes allerede flere succesfulde eksempler på sådanne tværsektorielle samarbejder bl.a. CoreAct, Glimt, Dansehallernes Ta’ Fat om Dansen projekt og Teatergrad. Hør dem fortælle om deres scenekunstprojekter med den offentlige sektor og dele ud af deres erfaringer.

CoreAct sparker dagen i gang ved at fortælle om deres erfaringer med samarbejde med plejehjem i Københavns Kommune, herunder også arbejdet med deres kunstneriske vision og formål. Herefter præsenteres cases med Glimt, Dansehallerne og Teatergrad. I sidste del af arrangementet er en workshop og paneldiskussion.

PROGRAM

Kl. 11:30: Frokost (gratis sandwich)

Kl. 12:00: Egil Bjørnsen, Daglig Leder af Udviklingsplatformen, byder velkommen.

Kl. 12:15: KEY NOTE v. CoreAct – Anika Barkan og Helene Kvint
”Den Positive Forstyrrelse” – om at arbejde i feltet mellem kunst og samfunds engagement.  Kunstneriske visioner og praktiske udfordringer. 

Kl. 13:00 Pause

Kl. 13:15: CASE: Teatergrad v. Teaterleder Christine Worre Kann og Kunstnerisk leder Sandra Yi Sencindiver. Skabelse af borgerinddragende forestillinger med afsæt i byens rum og kommunale samarbejder.

Kl. 13:45: CASE: Dansehallerne’s Ta Fat om Dansen v. Projektleder Anna Marie Krarup.

Kl. 14:15: Kaffepause

Kl. 14:30: CASE: GLiMT v. Kunstnerisk Leder Camilla Sarrazin og producent Jonas Schou Hansen. Samarbejder der understøtter kunsten, GLiMT om deres samarbejde med lokale partnere.

Kl. 15:00: Workshop faciliteret af Egil Bjørnsen og Anna Marie Krarup.

Kl. 16:00: Opsummering

Kl. 16:15: Paneldiskussion med Jonas Schou Hansen/Glimt, Anna Marie Krarup/Dansehallerne, Sandra Yi Sencindiver/Teatergrad, Iben Munnecke/København Kommune.

Kl. 17:00: Afrunding og opsummering

Kl. 17:15: Aftensmad (mod egenbetaling)

Efter arrangementet er der mulighed for at opleve den anmelderroste forestillingen SAVN af CoreAct kl. 19 i Slottet, De Gamles By.

 

Arrangementet retter sig mod producenter og selvproducerende kunstnere indenfor den frie scenekunst, projektstøttede teatre og mindre etablerede teatre.

Tilmeld dig via administration@udviklingsplatformen.dk senest den 23. november.

Arrangementet er gratis.

Udviklingsplatformen arrangerer Producers Platform #3 for at understøtte og udvikle samarbejdet mellem frie scenekunstnere og projektstøttede teatre og andre sektorer i samfundet.

Topbilledet er fra forestillingen SAVN af CoreAct. Foto: Brian Berg