Scenekunstens Årsmøde #3

NYE TEKNOLOGIER – NYE VIRKELIGHEDER
– OM MULIGHEDER OG UDFORDRINGER VED NYE TEKNOLOGIER PÅ SCENEN
Arrangeret af Styregruppen for Scenekunstens Årsmøde

I år dykker vi ned i de nye teknologiers indflydelse på teateroplevelsen og præsenterer internationale bud på hvordan teatre ude i verden inddrager de nyeste teknologiske udviklinger i deres æstetiske udtryk, narrativer og publikumsoplevelser.

Mødet åbnes med forestillingen Chronicle of Light Year // CPH STAGE som blander fysisk performance og 3D på hologram-scenen 4D Boxen (Kulturværftet). Forestillingen er en co-produktion mellem The Very Mainstream Studio & Very Theatre (TW), CLICK Festival og Kulturværftet, Helsingør. Forestillingen havde premiere i efteråret på den prestigefyldte art-tech festival Ars Electronica (AU).

Vi begynder det faglige program med at skabe et kort oprids af de seneste års udvikling inden for multimedie performance ved den amerikanske forsker Jennifer Parker-Starbuck, hvorefter Kay Voges, kunstnerisk leder af Schauspiel Dortmund (DE), fortæller om sit arbejde og tanker som en af de mest innovative digitale frontløbere i de europæiske offentligt støttede teatre.

Eftermiddagen byder på en debat om de nye teknologiers påvirkning af scenekunstens udtryk, interaktion med publikum og produktionsmetoder, med de internationale gæster og nogle af de danske frontløbere i feltet.

BILLETPRIS
200 kr. https://ddsks.dk/da/scenekunstens-aarsmoede-3 (Man har automatisk en billet, hvis man har købt til de internationale dage) Deadline for tilmelding er 22. maj.

STED
Pakhus 11, Dampfærgevej 2, 2100 København
og Skuespilhuset, Sankt Annæ Plads 36, 1250 København

SPROG
Engelsk

Tilmelding til Scenekunstens Årsmøde#3 og branchefrokosten er nødvendig og bindende.

Scenekunstens årsmøde arrangeres af og med økonomisk støtte fra:
Statens Kunstfond, Den Danske Scenekunstskole Efter- og videreuddannelse, Udviklingsplatformen for Scenekunst Intern og CPH STAGE.

Dagen er desuden støttet af Dansk Artist Forbund, Danske Dramatikere, Dansk Skuespillerforbund, Dansk Teater, Scenit, Teknisk Landsforbund og Foreningen af Danske Dramaturger.

Tak til CLICK Festival og Kulturværftet for at assistere i kurateringen af programmet og Det Kongelige Teater for at lægge hus til
det faglige program.

LÆS MERE
https://www.cphstage.dk/branche/kalender/scenekunstens-aarsmoede-3-nye-teknologier-nye-virkeligheder-om-muligheder-og-udfordringer-ved-nye-teknologier-paa-scenen/