SCENEKUNSTENS ÅRSMØDE #4

BÆREDYGTIGHED, INTERNATIONALISERING OG DIGITALISERING – HVORDAN SKABER VI EN GRØN FREMTID FOR SCENEKUNSTEN?

Scenekunstens Årsmøde #4 samler op på et tema, der har fyldt meget i vores branche det sidste år, nemlig den grønne omstilling – og fortsætter CPH STAGEs fokus på bæredygtighed, digitalisering og internationalisering.

Klimaforandringerne er højt på dagsordenen i alle dele af vores samfund, og igennem det sidste år har mange lært nye, digitale redskaber at kende, som måske kan blive en del af løsningen, når vi skal lave forestillinger i internationalt samarbejde eller til international turné.

Vi stiller os selv spørgsmålet: hvordan skaber vi en grøn fremtid for scenekunsten i en digitaliseret og international branche? Og hvad er det, kunsten kan bidrage med til debatten om klimakrisen?

Som noget nyt i år forgår Scenekunstens Årsmøde i hele landet – fysisk på fire teatre i København, Odense, Aarhus og Aalborg, men det er også muligt at deltage online. Dette gør vi både for at imødekomme eventuelle COVID-19 forsamlingsrestriktioner, og fordi dette giver flere mulighed for at deltage på en bæredygtig måde. Første del af programmet bliver streamet fra udlandet og København til hele Danmark. Eftermiddagens program kommer til at være oplæg med en række forskellige mennesker, der på hver deres måde vil inspirere os med deres arbejde for at skabe en mere bæredygtig verden.

STED Edison, Århus Teater, Odense Teater, Teater Nordkraft & Online

BILLETPRIS
 250 kr. for fysisk deltagelse, 100 kr. for online deltagelse

SPROG
 Engelsk & Dansk

SE FULDE PROGRAM OG TILMELD DIG HER SENEST 25. MAJ KL. 12.

 

ARRANGERET AF STYREGRUPPEN FOR SCENEKUNSTENS ÅRSMØDE

Arrangementet bliver støttet og udviklet af Styregruppen for Scenekunstens Årsmøde, der består af Statens Kunstfond – Projektstøtteudvalget for Scenekunst, Udviklingsplatformen for Scenekunst, Dansk Teater, Den Danske Scenekunstskole – Videre- og Efteruddannelsen og CPH STAGE.

Medafsendere, som har støttet arrangementet, er Danske Dramatikere, Dansk Skuespilforbund, Dansk Artistforbund, Teknisk Landsforbund og Travers.

Tak til Betty Nansen Teatret og C:NTACT, Odense Teater, Aarhus Teater, Performing Arts Platform og Teater Nordkraft for deres gode værtskab og samarbejde omkring dagen.