Teaterseminar 2021

Mød de 10 udvalgte kompagnier el. scenekunstnere fra den frie scenekunst og Udviklingsplatformen for Scenekunst på en fælles stand på Teaterseminaret 2021 i Silkeborg.

 

Med et nyt initiativ ønsker Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scenekunst, i samarbejde med Udviklingsplatformen for Scenekunst, at løfte den frie scenekunsts muligheder for synliggørelse og netværksdannelse over for potentielle samarbejdspartnere og aftagere i hele landet – og hermed få den frie, nyskabende scenekunst ud til borgere i hele landet.

De 10 kompagnier/ scenekunstnere er udvalgt gennem et Open Call fra Statens Kunstfond, som er udsendt til de kompagnier/scenekunstnere, som har fået forestillinger optaget i Garantiordningen for sæsonen 2022/23. Projektstøtteudvalget for Scenekunst har stået for udvælgelsen af kompagnierne/scenekunstnerne, mens Udviklingsplatformen for Scenekunst er operatør og koordinator på initiativet.

De 10 kompagnier og forestillinger er:

Ruby Gamache Tyk
Akut360 Zinkdrengene
Kassandra Production “History of Sexuality” & “Hooked”
Blue Cliff Shinpai Shinaide – Don’t Worry About Us
Daily Fiction City Matters
Granhøj Dans Bolero-Extended
Next Zone Tribe
Det Olske Orkester Det Kontaktløse Forhold
Out Of Balanz Før Vi Forsvinder
Between Music AquaSonic

 

Det nye initiativ understøtter på forskellig vis scenekunstneres deltagelse i Teaterseminaret gennem økonomisk dækning af deltagelse og ophold, tilskud til transport, en kvalificerende workshop, en bemandet fælles stand og samlet pitch session, samt en faciliteret event for arrangører på årets Teaterseminar.
Læs mere her +