Webinar – Selvangivelse, skat og moms

Få indblik og overblik over skatte- og momsreglerne og de særlige forhold, der gælder for en kunstnervirksomhed.

Revisor og skatterådgiver Bent Malinovski gennemgår skatte- og momsreglerne og taler om de særlige forhold, som gælder for en kunstnervirksomhed. Hvordan griber man selvangivelsen an? Hvad kan man trække fra i skat? Hvordan fungerer kunstnermoms og hvordan får man indberettet korrekt, hvis man fx også har modtaget midler fra corona-puljerne?

Bent Malinovsky er uddannet HD(R) og stud. merc. aud., har siden 2001 drevet revisionsvirksomhed med speciale i kunstneres økonomi. Var sekretær for musikorganisationen DJBFA i 16 år og har gennem flere år fungeret som revisorkonsulent for udøvende og skabende kunstnere. Har desuden afholdt kurser om skat og regnskab for en lang række kunstnerorganisationer. Han har endvidere været aktiv på den danske musikscene som bassist og steelguitarist siden starten af 70’erne.

Kurset henvender sig primært til enkeltmandsvirksomheder og interessentskaber.

Som deltager får du mulighed for at stille spørgsmål undervejs i chatten til oplægsholder, som vi samler op på. Vi forsøger efterfølgende at besvare de mest relevante spørgsmål.

Webinaret afholdes som et infokursus, hvor der desværre ikke bliver mulighed for at stille spørgsmål mht. til egen praksis.

Det er gratis at deltage.

TILMELD DIG HER SENEST D. 14. MAJ

Webinaret arrangeres i samarbejde med Performing Arts Platform.