Strategisk og praktisk fundraising – Århus

Få opgraderet dine fundraising skills med konkrete tips og metoder til at målrette og strukturere din fondsansøgning, samt strategi for finansiering og kommunikation.

Arrangementet byder på to oplæg af henholdsvis Kirsten Løffler Reich fra kulturprojekt.dk og Rune Vadstrøm Andersen fra DYNAMO Workspace. Efterfølgende er der afsat tid til spørgsmål og konkret sparring på dit projekt.

Kirsten Løffler Reich er cand.comm. og har mange års erfaring med kommunikations- og pressearbejde fra DR og senest Lejre Kommune, hvor hun arbejdede med branding af den grønne kommune. Hun er en erfaren konsulent og projektleder, der har en både  kreativ og strategisk tilgang til opgaverne.

I sit oplæg vil Kirsten have fokus på selve beskrivelsen af projektet og den løbende strategiske kommunikation omkring det.


Rune Vadstrøm Andersen er til daglig en del den kunstneriske og strategiske ledelse af DYNAMO Workspace. Rune deler ud af viden opsamlet gennem 20 års arbejde med fundraising i det kunstneriske felt.

I sit oplæg vil Rune fokusere på budget og metoder/strategi til at opnå medfinansiering af projekter, samt udvikling af strategiske  partnerskaber.

 

PROGRAM

Kl.13.00 – 13.05: Velkomst og kaffe

Kl.13.05 – 13.35: Projektbeskrivelse, målgruppe og strategisk kommunikation ved Kirsten Løffler Reich.

Kl.13.35 – 14.05: Medfinansiering, strategiske Partnerskaber og realiseringsplan ved Rune Vadstrøm Andersen.

Kl.14.05-14.30: Spørgsmål og rådgivning

Sted: Performing Arts Platform, Valdemarsgade 1G, 1. tv., 8000 Aarhus C


Pris
: Gratis
Vær opmærksom på, at vi opkræver et no-show fee på 250 kr. ved manglende fremmøde. Afbud skal ske senest 4 dage før arrangementet finder sted.

Målgruppe: Selvproducerende scenekunstnere, producenter, kommunikationsmedarbejdere, ledere og administrative medarbejdere inden for den frie scenekunst.

Er arrangeret i samarbejde med Performing Arts Platform.