Udviklingsplatformen
for Scenekunst
 
 

Food for Thought

Food for Thought er et kurateret, filosofisk middagskoncept udviklet af UP, hvor vi byder på et oplæg ved en ekspert indenfor et tema, der skal sætte diskussionen i gang.

Mens vi spiser, diskuteres temaet, og sammen med de andre gæster udforsker vi de nye perspektiver for scenekunst og kulturbranchen. Aftenen byder både på udfordrende visioner, perspektiver og sparring, samt lidt lækker mad, som reflekterer aftenens tema.

Eventen er eksklusiv med et begrænset antal deltagere og en bordplan, som matcher hver gæst med andre engagerede kunstnere og kulturinteresserede i en samtale om, hvad scenekunst kan og skal være. Vores gæster går ikke bare hjem mætte af mad, men også fulde af input, overvejelser, visioner og ikke mindst håb for scenekunstens fremtid.

Vi prioriterer tilmeldinger fra professionelle scenekunstnere og producenter fra det frie felt (både freelance og fra kompagni/organisation), hvor der er en tydelig interesse i fremtidens scenekunst, specielt kunstneriske udtryk, historier og formater.

For yderligere spørgsmål, hold øje med denne side og tjek vores nyhedsbrev for evt. kommende Food for Thought i nærheden af dig.

Tidligere Food for Thoughts

Food for Thought på Kulturmødet Mors

Som del af et større samarbejde mellem Bikubenfonden, Haut, Udviklingsplatformen for Scenekunst og Art Hub Copenhagen, præsenterede vi Food for Thought på Kulturmødet Mors 2023. 

Samarbejdet fik titlen Rum for Kunst og havde til formål at åbne scene- og billedkunstens mangfoldige arbejdsprocesser for kulturlivet og starte en samtale om, hvordan kunstinstitutioner, politikere og støttegivere på bedste vis kan være med til at understøtte nærende udviklingsmiljøer for kunsten, styrke fællesskabet og udveksle viden på tværs af kunstarterne.

Dato: Torsdag den 24. august 2023

Hvor: Kulturmøde Mors, Værket

Oplægsholder: Matias Katajavaara Seidler fra VR-firmaet Khora

Læs mere her

Food for Thought om Scenekunst og futurisme

En blæsende efterårsdag i oktober afholdt Udviklingsplatformen for Scenekunst første arrangement under konceptet Food for Thought

Rammerne var sat; temaet var scenekunst og futurisme, kulissen Restaurant 56 Grader, og gæsterne bestod af en bred vifte af mennesker fra scenekunstbranchen. Der var lagt op til en aften i dialogens tegn, og det var op til gæsterne at tænke ud af boksen og sætte nye ord på dagsordenen.

Dato: Oktober, 2022

Hvor: Restaurant 56grader

Oplægsholder: Nicklas Larsen, Instituttet for fremtidsforskning

Læs mere her