Astrid Haug indtræder i Udviklingsplatformens bestyrelse


Pr. 1. juli 2022 indtræder Astrid Haug som nyt medlem i bestyrelsen for Udviklingsplatformen for Scenekunst.


“Jeg ser frem til at blive en del af arbejdet for en mangfoldig og alsidig scenekunst i Danmark, og håber, at jeg med mine kompetencer og erfaringer kan bidrage til at skabe endnu bedre rammer for den frie scenekunst,” siger Astrid Haug.

Hun overtager pladsen fra Marie Breyen, der har været næstforperson i Udviklingsplatformens bestyrelse siden organisationen blev etableret af Statens Kunstfond og Bikubenfonden tilbage i 2016. 


”Det har været en fantastisk rejse med Udviklingsplatformen de sidste 6 år! At være med til at skabe en platform for den frie scenekunst, fra en vision på papiret til virkelighed, har været et stort privilegie. Jeg vil gerne takke vores opdragsgivere Statens Kunstfond og Bikubenfonden for at støtte op om Udviklingsplatformen og os som bestyrelse – og en særlig tak fra mig til Bikubenfonden for at pege på mig i sin tid. Det har været en meget stor glæde igennem årene at møde så mange fine og kompetente bestyrelseskollegaer og medarbejdere på Udviklingsplatformen. Jeg giver nu stafetten videre til nye gode kræfter og ønsker Udviklingsplatformen god vind fremover,” siger Marie Breyen, CEO/Executive Producer og grundlægger af ’even Production Aps’.

Om Astrid Haug

Astrid Haug har over 15 års erfaring med sociale medier, digital transformation og politisk kommunikation. Siden 2013 har hun gennem virksomheden, Astrid Haug Bureau, rådgivet større virksomheder, kulturinstitutioner, medier, fonde, kommuner, ministerier, medlemsorganisationer og startups om sociale medier og digital transformation. Gennem sin karriere har Astrid Haug haft fokus på, hvordan digitalisering og sociale medier kan anvendes til at understøtte forretningens overordnede mål og skabe en positiv samfundsforandring. Astrid Haug sidder desuden i flere bestyrelser herunder; SKI Group, Re-Zip, Veras Vintage, Unicef Danmark, Symbion A/S og Nørrebro Teater, samt i advisory boards for bl.a. Chainge, Goodwings og BSc Digital Management på CBS. Astrid Haug er desuden forfatter til en række bøger, senest “UNMUTE dit digitale lederskab”. 

Udviklingsplatformens bestyrelse består pr. 1. juli 2022 af:
  • Michael Thouber, direktør for Charlottenborg Kunsthal – Formand
  • Astrid Haug, selvstændig rådgiver og ekspert i sociale medier. Forfatter og bestyrelsesmedlem.
  • Susanne Hammer-Jacobsen, PA/EA i LB Forsikring
  • Tina Tarpgaard, koreograf og kunstnerisk leder for Recoil Performance Group
  • Per Kap Bech Jensen, teaterleder for Nordisk Teaterlaboratorium – Odin Teatret