Ledig stilling/barselsvikariat: Producent/projektleder (fuldtid)

Udviklingsplatformen søger til barselsvikariat pr. 1. november 2022 en erfaren producent/projektleder med et solidt kendskab til scenekunst.

Til Udviklingsplatformens barselsvikariat søger vi en ny kollega med et solidt kendskab til dansk – og evt. international – scenekunst, som vil drive og udvikle platformens kunstneriske og producentfaglige udviklingsprogrammer for professionelle aktører indenfor den uafhængige scenekunst. Vores programmer spænder bredt fra peer to peer vidensdeling til faktuel indlæring og kommer i mange formater fra netværksmøder over webinarer til heldagskurser.

Om stillingen

I jobbet som producent vil du have ansvar for alle faser i projektledelsen af Udviklingsplatformens forskellige programmer og events, fra konceptualisering over planlægning til afvikling. Det drejer sig eksempelvis om kunstfaglige programmer som Tid i Rum, Kunstneriske Parløb og Food for Thought, samt producentfaglige programmer som Producers Platform, webinarer, Rådgivningen og Mentorprogrammet.

Dit arbejde vil blandt andet omfatte følgende opgaver:

 • Udvikling af koncept og tematik for aktuelle programmer i tæt samarbejde med Udviklingsplatformens øvrige team
 • Udarbejdelse af open calls, ansøgningsløsninger og udvælgelse af deltagere
 • Budgetlægning og økonomistyring for hvert projekt
 • Rekruttering og forberedelse af oplægsholdere, facilitatorer, paneldeltagere m.m.
 • Lokalebooking, forplejning, transport og logi til deltagere og bidragydere
 • Samarbejde med kommunikationsansvarlige vedrørende formidling af programmer og events
 • Evaluering af hvert projekt
 • Bidrag til afrapportering overfor Udviklingsplatformens støttegivere
 • Deltagelse i koordinerende møder med resten af Udviklingsplatformens team
 • Evt. deltagelse i danske og internationale konferencer og andre platforme
 • Bidrag til etablering og udvikling af Udviklingsplatformens kunstneriske workspace, interne visninger af kunstneriske eksperimenter og udviklingsprocesser m.m.

Der vil desuden være administrative og praktiske opgaver i samarbejde med det øvrige team, samt løbende ad hoc-opgaver.

Barselsvikariatet er tidsbegrænset til ultimo maj 2023, med mulighed for forlængelse. Løn efter aftale. Arbejdssted er i København. Ansættelsesstart er 1. november 2022 eller efter aftale.

Om dig

Vi søger en engageret og dynamisk kollega til vores barselsvikariat med solid erfaring som producent i scenekunstbranchen, gerne den uafhængige del. Du kan svare ja til følgende:

 • Kan selvstændigt drive og afvikle projekter og programmer fra start til slut, med alt hvad det indebærer af administrative, koordinerende og ledende opgaver
 • Har indsigt i både kunstneriske og producentfaglige processer og i de specifikke udfordringer og behov, der gør sig gældende for frie scenekunstnere
 • Tænker visionært og kreativt og kan bidrage til innovation og design af kommende kunstneriske udviklingstilbud
 • Har indblik i det scenekunstneriske landskab i Danmark og de gældende støttestrukturer
 • Taler og skriver flydende dansk og engelsk

Vi tilbyder et spændende job i en lille agil organisation, hvor vi løfter opgaverne i flok og sætter en ære i at spille hinanden gode. Du får en alsidig arbejdshverdag med meget ansvar og kommer til at samarbejde med en bred vifte af scenekunstbranchens aktører.

Om Udviklingsplatformen for Scenekunst

Udviklingsplatformen er en selvejende institution støttet af Statens Kunstfond og Bikubenfonden med det formål at udvikle og opkvalificere den frie scenekunst i Danmark. Vi har i vores nuværende bevillingsperiode 2020 – 2024 fokus på forbedrede produktionsvilkår, styrkelse af entreprenørskab, bæredygtighed og internationalisering, øget sammenhængskraft og samarbejde i dansk scenekunst, samt synlighed for den frie scenekunst generelt.

Læs mere her

Ansøgningsfrist: 19. september 2022 kl. 23.59.

Samtaler: 26. og 27. september.

Ansættelsesstart: 1. november 2022 eller efter aftale.

For spørgsmål, kontakt leder Mikkel Harder Munck-Hansen på mikkel@udviklingsplatformen.dk eller tlf. 31 53 99 19.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.

Søg job her