CINARS 2022 – Open Call til seminar


Skal du til CINARS i november 2022 – eller overvejer du at deltage i 2024? Vil du udvikle din strategi for din deltagelse, træne dine pitching skills, samt få værdifuld indsigt i en af verdens største salgsmesser for scenekunst inden du tager af sted?

Udviklingsplatformen udbyder 7 fripladser til et 4-dages seminar: Issues and strategies of international touring d. 21.-24. juni 2022 med repræsentanter fra CINARS, i samarbejde med Statens Kunstfond.

På seminaret vil du møde de 13 danske kompagnier, som er blevet udvalgt af Statens Kunstfond til at deltage på CINARS i 2022. Læs mere her +


Seminar: Issues and strategies of international touring

21. – 24. juni kl. 9-17
Sted: Salon K, København K
Sprog: Engelsk


Seminaret ledes af Gilles Doré (Executive Director, CINARS) og Charles Vallerand (Specialist, Program Optimization at Telefilm Canada). Sammen med danske eksperter giver de et indblik i CINARS som salgsmesse, internationalisering, strategi og pitching, og hvordan man bliver booket som dansk scenekunstner/kompagni i udlandet.

Hver seminardag består af to dele:
Morgen: Teori og know-how
Eftermiddag: Danske/internationale gæstetalere (TBA)

Ud over praktiske værktøjer giver seminaret dig best practices til bedre at kunne forstå det internationale kulturelle økosystem og tackle udfordringerne ved international turné og udveksling af scenekunst på tværs af de forskellige markeder rundt om i verden.

Efter seminaret vil deltagerne have opnået færdigheder inden for følgende områder:

  • Segmentering af netværk og strukturer for turné
  • Markedsanalyse og udvikling
  • Viden om og brug af værktøjer for projektledelse af international turné
  • Udvikling af publikumsstrategier, herunder udvikling af promoverings- og salgsmateriale
  • Viden om, hvad du kan forvente på CINARS, og hvordan du navigerer på globale salgsmesser og netværk.
  • Kendskab til alternative turné-modeller

CINARS har udviklet dette seminar-format siden 1999 i flere lande, herunder Mexico, Sydkorea, Finland og Norge. Seminaret har gjort det muligt for mere end 100 agenter og kunstneriske virksomhedsrepræsentanter inden for teater, dans, musik, cirkus og tværdisciplinær kunst at planlægge og udføre turnéer over hele kloden i de sidste to årtier. Seminaret er nu blevet tilpasset til også at afspejle de internationale muligheder for turné efter Covid-19, og de miljømæssige udfordringer og hensyn til bæredygtighed, som er en del af international turné i dag.Hvem kan ansøge?

For at få tilbudt en plads skal du opfylde følgende krav:

  • Du/dit kompagni er tilmeldt CINARS 2022, eller du/I planlægger at deltage i CINARS 2024
  • Du har erfaring med turné (gerne internationalt) eller arbejder for et kompagni med turné/international erfaring.
  • Du er tilgængelig alle seminar dage (der udbydes kun én plads per ansøger/kompagni). OBS. Online deltagelse er desværre ikke mulig.

Vær opmærksom på at seminaret fortrinsvist er forbeholdt aktører og kompagnier, som deltager i CINARS 2022.

Sådan ansøger du

Du ansøger gennem nedenstående ansøgningsformular. Her bliver du bedt om at indsende en kort motiveret ansøgning på max 300 ord, hvor du kort skal gøre rede for, hvorfor du gerne vil deltage i seminaret, samt hvad du ønsker at få ud af det.

ANSØG GENNEM FORMULAREN HER +

Ansøgningsfristen er d. 8. juni kl. 23:59.

Kontakt og om CINARS

CINARS (Conférence Internationale des arts de la scène) er en stor international konference, som afholdes hvert andet år i Montreal, Canada. Der er over 1.500 internationale deltagere fra alle grene af scenekunsten. Læs mere her +

Ved spørgsmål vedrørende seminaret kontakt Camilla Gürtler via camilla@udviklingsplatformen.dk

Seminaret udbydes i samarbejde med Statens Kunstfond.

Dialogmøde med Statens Kunstfond