DIGITAL PRESENCE

I forbindelse med CPH STAGE International Days 2021 præsenterer vi i samarbejde med CPH STAGE projektet DIGITAL PRESENCE. Projektet har til formål at styrke danske grupper og scenekunstnere i det paradigmeskift, der sker i at arbejde internationalt i en tid hvor meget rykker online og toneangivende festivaler og markeder planlægges i hybrid format.

Med DIGITAL PRESENCE klæder vi de udvalgte 14 danske scenekunstgrupper, som skal showcase og pitche deres forestillinger for internationale presenters under CPH STAGE International Days, på til at agere i en digital – eller hybrid – international showcase kontekst.
Alt sammen med henblik på at skabe det bedst mulige udgangspunkt for dansk scenekunst i mødet med det internationale marked.

Se de grupper, som skal showcase og pitche på CPH STAGE 2021.

Konkret arrangerer Udviklingsplatformen to workshops i digital showcasing, hvor vi understøtter de udvalgte deltageres arbejde med at indfange den kunstneriske essens af deres værker i digitale præsentationer.

De to workshops finder sted i foråret og er lukkede workshops for de grupper, som er udvalgt til at præsentere deres showcases og pitche under CHP STAGE International Days.

På baggrund af de to workshops vil vi udarbejde best practise cases og dele keypoints og anbefalinger til temaet digital showcasing i UPgrade – vores digitale vidensdelingsportal.

For at styrke internationaliseringen af den frie scenekunst har Udviklingsplatformen siden 2017 været strategisk samarbejdspartner på CPH STAGE International Days.

Topbillde: Fix&Foxy MY DEER HUNTER. Foto: Catrine Zorn