Efteruddannelse

Efteruddannelse

CREATIVE PRODUCERS

En efteruddannelse for professionelle sceneproducenter og selvproducerende scenekunstnere

PERSONLIGT LEDERSKAB. FORMATER. CO-PRODUKTION. FORMIDLING.  ENTREPRENØRSKAB. ØKONOMISTYRING. PROJEKTLEDELSE. INTERNATIONALISERING. SAMARBEJDE  

Vi er utroligt stolte og glade over lanceringen af den nye efteruddannelse CREATIVE PRODUCERS, som etableres af Den Danske Scenekunstskole i samarbejde med Udviklingsplatformen for Scenekunst.

CREATIVE PRODUCERS er en tiltrængt platform for kompetenceudvikling og netværksdannelse for producenter og selvproducerende kunstnere, og henvender sig til dig, der ønsker at udvikle dine kompetencer som producent. Efteruddannelsen består af i alt 5 moduler, som forløber over ca. et år, og som enten kan følges enkeltvis eller i sammenhæng.

BAGGRUND
Baggrunden for uddannelsen er anerkendelsen af, at funktionen som scenekunstproducent er i rivende udvikling. Kreative producenter arbejder i stigende grad i tætte, ligefrem symbiotiske samarbejder med skabende kunstnere, og ofte er den kreative producent og kunstneren én og samme person. Producenten får dermed en stadig mere aktiv rolle i kunstnerens eller kompagniets centrale strategiske virke, hvilket stiller nye krav til producentrollen. Det er denne udvikling den nye efteruddannelse, CREATIVE PRODUCERS, vil adressere.

UDDANNELSEN
Uddannelsen består af 5 moduler med hver sit overordnede tema. Det er ikke obligatorisk at følge alle 5 moduler, og du har derfor mulighed for at udvælge de moduler, som er relevante for netop dit producentvirke. Et modul forløber over 2 sammenhængende dage, således at du kan følge uddannelsen ved siden af andet arbejde.

Vi optager ansøgere med virke i scenekunsten, som ønsker at videreudvikle producentfunktionen, både i den uafhængige og projektbaserede del af branchen samt i etablerede institutioner. 
Læs mere om uddannelsen her.

For spørgsmål om uddannelsen kontakt venligst studieansvarlig Anders Holst på tlf. 26 27 90 92 eller mail anho@scenekunstskolen.dk

 

MODUL 1 – PRODUCENTENS ANSVAR OG PRAKSIS
Den 18. og 19. juni 2018, Udviklingsplatformen for Scenekunst, Købehavn.

  • Producentroller og samarbejde(r)
  • Egen praksis og det personlige lederskab

Producentens rolle bliver mere og mere central og kompleks, mere kunstnerisk og mere international. På dette modul arbejdes der med deltagernes egen praksis som udgangspunkt, med fokus på personligt lederskab, kunstnerisk udvikling og internationalisering, og med kommunikation som færdighed.

Ansvarlig: Anne Sophie Fogedby
Gæst: International gæst
Ansøgningsfrist til modul 1: 30. april 2018. Ansøg her

Du skal ansøge om optagelse på hvert modul du ønsker at tage. Et enkelt modul koster 900,-

 

INFORMATION OM KOMMENDE MODULER

MODUL 2 – FORMATER OG FORMIDLING (MANGFOLDIGHED)

MODUL 3 – ØKONOMISTYRING (ANSVARLIGHED)

MODUL 4 – PROJEKTSTYRING (ANSVARLIGHED)

MODUL 5 – DET INTERNATIONALE ARBEJDE (UDSYN)