Erfaren analytiker søges til publikumsudviklingsprojektet APPLAUS

Udviklingsplatformen for Scenekunst søger en nysgerrig, engageret person med stærke analytiske kompetencer til at indgå i projektteamet bag publikumsudviklingsprojektet APPLAUS.

Om APPLAUS:
APPLAUS er et landsdækkende publikumsudviklingsprojekt der har til formål at kortlægge og analysere det danske teaterpublikum, indsamle viden om publikumsudviklende tiltag og igangsætte nye initiativer med det formål at skabe kontakt til nye målgrupper og skabe et mere mangfoldigt teaterpublikum.

Læs mere om APPLAUS her.

Din profil:
Du har relevant universitetsbaggrund og erfaring med dataindsamling, analyse og metodebrug fra tidligere projekter. Du har erfaring fra kulturbranchen og er orienteret om kulturinstitutionernes arbejde med kulturbrugerne.
Du er i stand til at holde fokus på den enkelte opgave, arbejde selvstændigt og trives i et åbent og uhøjtideligt miljø, hvor der er mange bolde i luften. Du er god til at samarbejde og villig til at påtage dig både store og små opgaver for at komme i mål med projektet.

-Du skal besidde følgende faglige og personlige kvalifikationer:
-Du har relevant universitetsbaggrund.
-Du har erfaring fra tidligere forskningsprojekter.
-Du har indsigt i både kvantitative og kvalitative forskningsmetoder.
-Du er detaljeorienteret.
-Du er i stand til at arbejde målrettet, selvstændigt og strategisk med dine projekter.
-Du kan formulere dig fejlfrit skriftligt og er ikke bange for at tale i store forsamlinger.
-Du besidder gode og solide samarbejdsevner.
-Interesse og forståelse for det scenekunstpolitiske miljø er en fordel.

Du vil indgå i et lille engageret projektteam bestående af dig selv og projektlederen i tæt samarbejde og med base hos Udviklingsplatformen for Scenekunst i København. Her vil du være med til at forme APPLAUS fra begyndelsen og sikre at vi når i mål med projektet.

Arbejdstiden er 37 timer ugentligt. Projektet og ansættelsen er tidsbegrænset til 3 år. Rejsetid samt aften-/weekendarbejde må påregnes.

Send os en ansøgning på max. 1 side hvor du fortæller os, hvorfor du er den bedste kandidat til jobbet.

Ansøgningsfrist: d. 22. august 2018. Ansøgningen skal sendes til job@udviklingsplatformen.dk. Samtaler finder sted i uge 35.

For mere information, kontakt projektleder Lene Struck-Madsen; lene@udviklingsplatformen.dk. Tlf.: + 45 20 88 70 58

Vi betragter forskellighed som en ressource og opfordrer derfor alle, uanset personlig baggrund, til at søge stillingen.