Udviklingsplatformen
for Scenekunst
 
 

Få plads til fordybelse i UP's Workspace

UP's Workspace står klart til dig med lækre møbler og belysning, dit eget aflåste skab, gratis kaffe og print.

Et bæredygtigt arbejdsfællesskab
I det frie felt arbejder man rigtig meget alene og under pres. Med UP’s Workspace vil vi lave et fokuseret miljø og en kultur, hvor vi støtter hinanden i et sundt arbejdsliv.

Professionelle og lækre arbejdsforhold
Som medlem har du skrivebord i vores lukkede afdeling og du kan bruge vores køkken, gårdhave og mødelokaler gratis. Du kan få dit eget aflåste skab og have arbejdsadresse hos os. Workspace er lækkert indrettet med ordentlige møbler, hyggeligt interiør og planter. Vi har 12 arbejdsborde af forskellig art, som passer til forskellige arbejdssituationer.

Gratis adgang til et udvalg af UP’s faglige aktiviteter
Som medlem får du adgang til et udvalg af UP’s faglige aktiviteter og hjælp til selv at starte formater og grupper. Vi kan f.eks. lave sparringssessions, netværksfrokoster m.m.

Mulighed for at udvide dit netværk
Som medlem vil du møde nye folk ud over dit eksisterende netværk, i hverdagen og til events. Du får nye relevante kontakter og mulighed for at dele dit eget netværk.

Synlighed og branding
Som medlem vises du på vores hjemmeside og på vores skærme i huset. Sådan kan Workspace eksponere dig og give dig legitimitet ift. fonde og partnere.

Understøttelse fra UP
I hverdagen slipper du som medlem for mange praktiske opgaver. Vi står for indretning og rengøring – og der er gratis kaffe og print.

Læs mere om medlemskab og ansøg om plads her.