Udviklingsplatformen lancerer nyt filosofisk dinner concept

Udviklingsplatformen for Scenekunsts nye dinner concept lægger ud med temaet Scenekunst og Futurisme i oktober

Til Udviklingsplatformens første Food for Thought: Scenekunst og Futurisme zoomer vi ud fra vores kreative dagligdag og undersøger, hvad fremtidens scenekunst skal og kan være, og hvordan den kan opleves, hvis vi kan tænke i helt nye formater og historier.

Aftenen sættes i gang med et oplæg af futurist Nicklas Larsen fra Instituttet for Fremtidsforskning. Nicklas underviser bl.a.  på Scenekunstskolens nye kandidatuddannelse med fokus på at skabe nye fortællinger om fremtiden og han rådgiver flere kulturinstitutioner i fremtidstænkning.

Når aftenen er omme, håber vi, at gæsterne har diskuteret nye skabelsesmetoder, nye kunstneriske udtryk og nye idéer og går hjem med en oplevelse, som kan så nogle fremtids-frø i scenekunsten.

Læs mere om Food for Thought

Praktisk

Vi prioriterer tilmeldinger fra professionelle scenekunstnere og producenter fra det frie felt (både freelance og fra kompagni/organisation), hvor der er en tydelig interesse i fremtidens scenekunst, specielt kunstneriske udtryk, historier og formater. Op til 30 tilmeldte.

Det er gratis at tilmelde sig, men vi er nødt til at operere med et no show fee på 250 kr.

Hvis du vil sidde med til bords den 6. oktober 2022, skal du udfylde denne tilmeldingsformular

Om Food for Thought

Food for Thought er et nyt, kurateret, filosofisk dinner koncept udviklet af Udviklingsplatformen for Scenekunst, hvor vi byder på et oplæg ved en ekspert indenfor et tema, der skal sætte diskussionen i gang.

Mens vi spiser, diskuteres temaet, og sammen med de andre gæster udforsker vi de nye perspektiver for scenekunst og kulturbranchen. Aftenen byder både på udfordrende visioner, perspektiver og sparring, samt lidt lækker mad, som reflekterer aftenens tema.

Eventen er eksklusiv med et begrænset antal deltagere og en bordplan, som matcher hver gæst med andre engagerede kunstnere og kulturinteresserede i en samtale om, hvad scenekunst kan og skal være. Vores gæster går ikke bare hjem mætte af mad, men også fulde af input, overvejelser, visioner og ikke mindst håb for scenekunstens fremtid.