Food for Thought

Food for Thought er et nyt, kurateret, filosofisk dinner concept udviklet af Udviklingsplatformen for Scenekunst, hvor vi byder på et oplæg ved en ekspert indenfor et tema, der skal sætte diskussionen i gang.

Mens vi spiser, diskuteres temaet, og sammen med de andre gæster udforsker vi de nye perspektiver for scenekunst og kulturbranchen. Aftenen byder både på udfordrende visioner, perspektiver og sparring, samt lidt lækker mad, som reflekterer aftenens tema.

Eventen er eksklusiv med et begrænset antal deltagere og en bordplan, som matcher hver gæst med andre engagerede kunstnere og kulturinteresserede i en samtale om, hvad scenekunst kan og skal være. Vores gæster går ikke bare hjem mætte af mad, men også fulde af input, overvejelser, visioner og ikke mindst håb for scenekunstens fremtid.

Vi prioriterer tilmeldinger fra professionelle scenekunstnere og producenter fra det frie felt (både freelance og fra kompagni/organisation), hvor der er en tydelig interesse i fremtidens scenekunst, specielt kunstneriske udtryk, historier og formater. Op til 30 tilmeldte.

Det er gratis at tilmelde sig, men vi er nødt til at operere med et no show fee på 250 kr.

For yderligere spørgsmål, kontakt producent Camilla Gürtler: camilla@udviklingsplatformen.dk


Kommende Food for Thought-events


Food for Thought: Scenekunst og Futurisme

Dato: Torsdag den 6. oktober 2022 kl. 17.00 – 20.00

Sted: København (TBA)

Tilmeldingslink finder du her

Tilmeldingsfrist: den 26. september 2022 kl. 23.59

Læs mere her