Efterårets fyraftensarrangementer

Konceptet er simpelt og uformelt: Vi har inviteret en scenekunstner, en producent eller et kompagni til at vidensdele omkring et særligt erfaringsområde, efterfulgt af spørgsmål og diskussion. Vi slutter af med et glas og fri mingling.

Kitt_FANGPhoto_Marta Garcia26.09
Kitt_FANGPhoto_Marta Garcia26.09

26. SEP 2019 | KL. 16:00 – 17:30
BAGOM C!CAF Copenhagen Circus Arts Festival

Med udgangspunkt i erfaringerne fra første udgave af C!CAF vil Kitt Johnson fortælle om vision, relevans, formater, kuratering og publikum/deltager relation for den nye festival.LÆS MERE OG TILMELD DIG HER


10. OKT 2019 | KL. 16:00 – 17:00
Skal publikum have pisk eller popcorn?

Til denne Fyraften  forsøger vi at knække koden, og finde ud af hvordan vi får nye publikummer over dørtærsklen og ind i teatret. Publikumsudviklingsprojektet Applaus har til lejligheden sammensat et bredt panel af potentielle publikummer, som fortæller om de barrierer de oplever, når de skal i teatret.

LÆS MERE OG TILMELD DIG HER


24. OKT 2019 | KL. 16:00 – 17:00
Mentorforløb som kickstarter

Søger du inspiration til udvikling af nye samarbejder eller drømmer du om at kickstarte dine ideer? Mød to mentees, Marion Vick og Jonas Schou Hansen, fra vores mentorprogram og hør hvordan de fik hjælp til at realisere deres scenekunstneriske ambitioner.

LÆS MERE OG TILMELD DIG HER


21. NOV 2019 | KL. 16:00 – 17:00
Tilrettelæggelse af interkulturelle projekter

Hvordan bliver et forestillingsprojekt til i et kunstnerisk og socialt fællesskab med medvirkende fra forskellige kulturer?
Mød Birgitte Bauer-Nilsen fra Yggdrasil Dance og Niels Righolt fra CKI, der vil præsentere dansekompagniets projekt om klimaforandringerne.

LÆS MERE OG TILMELD DIG HER