Julehilsen 2019

Glædelig jul og godt nytår!

2019 er ved at gå på hæld og vi ser tilbage på et begivenhedsrigt år.
Udviklingsplatformen arbejder for at kvalificere, styrke og skabe synlighed for den frie scenekunst.

I det forgangne år har vi afholdt over 35 arrangementer målrettet frie scenekunstnere og producenter. Fra workshop i kunstig intelligens til bustur til jyske scener. Fra netværksevents, som speeddates på CPH STAGE og Meet and Greet, til hands-on kurser i ansættelsesret, fondssøgning og Excel.

Vores digitale videndelingsplatform UPgrade er blevet udvidet med værktøjskasser om kommunale samarbejder og kunstnerisk entreprenørskab.
I rådgivningen og vores mentorprogram hjælper vi over 40 scenekunstaktører til at professionalisere og udvikle deres praksis.

Sammen med iscene.dk sætter vi fokus på hvor den frie scenekunst står og er på vej hen. Se artiklerne her.

Vi glæder os til at fortsætte arbejdet i 2020, hvor vi starter året med at sætte spot på, hvordan den frie scenekunst kan indgå værdiskabende og ligeværdige partnerskaber med erhvervslivet. Se mere nedenfor.

Vi takker for godt samarbejde. En særlig tak til alle jer, som generøst har bidraget med viden og engagement til vores platforme og arrangementer.

Mange Julehilsner
Egil, Aline, Gitte, Rebecca og Katrine
Udviklingsplatformen for Scenekunst

Juleferie og åbningstider
Udviklingsplatformens kontorfaciliteter og workspace er lukket for eksterne brugere ml. jul og nytår. Fra d. 20. december holder vi juleferie men er stærkt tilbage igen d. 2. januar.


REMINDER: 24. jan. kl. 10-15 I KBH

Forum for udvikling af strategiske partnerskaber ml. den frie scenekunst og erhvervsaktører

Kommunikative og kommercielle partnerskaber ml. den frie scenekunst og erhvervslivet.

Ansøg om at deltage i et forum for partnerskaber mellem erhvervsaktører og den frie scenekunst. Sammen med kompetente folk fra erhvervssektoren skal 10 scenekunstaktører udarbejde en samarbejdsmanual for strategiske partnerskaber – særligt målrettet og tilpasset den frie scenekunst. Som deltager får du også en unik mulighed for at afprøve egne ideer til erhvervssamarbejder.

Hvem kan ansøge: Scenekunstnere, grupper og kompagnier fra den frie scenekunst, som er interesserede i at indgå partnerskab med erhvervssektoren. Ansøgningsfrist: d. 13. januar 2020
Læs mere +


CPH STAGE International Days

Se hvilke forestillinger, der er udvalgt til showcase program og pitch.

Vi bliver igen samarbejdspartner på CPH STAGE internationale dage, der næste år finder sted fra 28.-30. maj 2020. En vigtig del af programmet er at promovere dansk scenekunst for internationale teaterfolk og programlæggere. Det gøres bl.a. gennem et kurateret showcase program og pitch session.

Se de udvalgte forestillinger og projekter her +

Facebook
Instagram
LinkedIn
Website