Natten af MYKA  skyder K:Selekt 2022/23 i gang 

Giv din baby og dig selv en oplevelse, der knytter jer endnu tættere sammen i et magisk natunivers med dansende månelys og glitrende stjerner i denne interaktive forestilling og installation, hvor både babyer og voksne kan slippe fantasien og sanserne løs i et magisk univers. 

Natten af MYKA  

Spilleperiode: 19. – 2. oktober 2022  

Sted: Det Kongelige Teater, Skuespilhuset, Lille Scene

Billetlink

Forestillingen er en del af K:Selekt sæson 2022/23 på Det Kongelige Teaters Lille Scene i Skuespilhuset. Vi løfter sløret for resten af programmet i næste uge.

Om K:Selekt
K:Selekt er et samarbejde mellem Statens Kunstfond ved Projektstøtteudvalget for Scenekunst (PUS) og Det Kongelige Teater, som giver plads til en række frie, uafhængige teaterkompagnier og kunstnere på Lille Scene i Skuespilhuset i København. 20 uger om året er Lille Scene et vindue til den frie, uafhængige scenekunst, hvor du kan opleve en række eksperimenterende, originale og genrebrydende forestillinger fra stærke, kunstneriske profiler i perioden 2021-2024. Alle forestillingerne er kurateret af Statens Kunstfond. Udviklingsplatformen for Scenekunst fungerer som rådgiver og koordinator mellem de frie kompagnier, Det Kongelige Teater og Statens Kunstfond.


Læs mere om K:Selekt her

KSelekt