Lån teknisk udstyr via den nyetablerede udlånsbank under Udviklingsplatformen for Scenekunst

Mangler du lys, lydgear eller AV udstyr til din forestilling? Så kan du låne det gratis via Udviklingsplatformens nye udlånsbank for professionelt scenekunstudstyr.

Teknisk udstyr, som er købt for kulturstøttekroner, skal komme flest mulige i scenekunstbranchen til gode i stedet for at samle støv på et lager. Med den tanke har Københavns Musikteater m.fl. generøst doneret teknisk udstyr til Udviklingsplatformen for Scenekunst, som nu har etableret en udlånsbank i kælderen på Otto Busses Vej 5A i København.

Udlånsbanken råder over en broget samling af udstyr, der spænder fra EW 100 microports, røgmaskiner, videokabler til ETC lysborde.

Se udlånsbanken her

Hvis du og dit projekt opfylder Udlånsbankens krav, kan du reservere det og efter aftale afhente det i kælderen på Otto Busses Vej. Det er gratis at låne udstyret.

Da udlånsbanken ikke er et professionelt udlejningsfirma, er det et krav fra Udlånsbanken, at du har teknisk kunnen til at navigere i bookingsystemet for at kunne låne udstyret. Du skal også selv kunne betjene udstyret og vide hvordan det håndteres, samt tilbagelevere det i samme stand. 

Udlånsbanken administreres gennem Udviklingsplatformen udelukkende af frivillige kræfter. Derfor har Udlånsbanken ikke nogen åbningstider ligesom det heller ikke er muligt at henvende sig pr. telefon.
Ved spørgsmål kan du kontakte: usu@udviklingsplatformen.dk

FAKTA OM UDLÅNSBANKEN
Udviklingsplatformen for Scenekunsts Udlånsbank er etableret som en følge af Københavns Musikteaters nedlukning i 2018. Udover den store donation fra Københavns Musikteater har følgende bidraget til Udlånsbanken: Det Lille Turnéteater, Hotel Pro Forma, Raphael Solholm og Rasmus Kreiner.

Udlånsbanken, der er non-kommerciel, er initieret af Andreas Buhl, som sammen med Mikkel Larsen står for det praktiske ved udlån. Udlånsbanken administreres gennem Udviklingsplatformen af frivillige kræfter.

Udlånsbanken råder over en broget samling af udstyr, der spænder fra EW 100 microports, røgmaskiner, videokabler til ETC lysborde. Det er ikke muligt at låne samlede sæt af gear til hele lys/lyd eller AV produktioner eller få teknisk support og service. På den måde foregår udlån i Udlånsbanken på samme måde som når teatrene låner udstyr af hinanden. Som låner skal du selv hente udstyret i vores sluse hvor det er stillet frem til dig på forhånd.

Udlånsbanken henviser til relevante udlejningsfirmaer for de henvendelser som behøver kyndig hjælp fra et af disse professionelle firmaer.