Bliv en del af KSelekt 24/25 på Det Kongelige Teater

Nu kan du søge om at præsentere din forestilling på Lille Scene i Skuespilhuset på Det Kongelige Teater som en del af KSelekt sæson 24/25.

Krav til at ansøgere til KSelekt sæson 24/25

Din forestilling skal være støttet af Statens Kunstfond eller Københavns Kommune for at den kan blive optaget i KSelekt. Når du ansøger, skal finansieringen til din forestilling allerede være på plads. Du kan ansøge om produktionsmidler fra puljen ’Scenekunst for Børn, Unge og Voksne’, som har deadline den 1. juni 2023. Læs mere om puljen her.

Følg KSelekt på Facebook

Ansøg allerede i dag

Ansøgningsfristen for at blive en del af KSelekt sæson 2024/25 er den 22. juni 2023 kl. 14.00.

Det anbefales at ansøge i god tid.

Læs mere om ansøgningsprocessen her

Om KSelekt

KSelekt er et nyt samarbejde mellem Statens Kunstfond og Det Kgl. Teater, som giver plads til en række frie teaterkompagnier og kunstnere på Lille Scene i Skuespilhuset.

20 uger om året er Lille Scene et vindue til den frie, uafhængige scenekunst, hvor du kan opleve en række eksperimenterende, originale og genrebrydende forestillinger fra stærke kunstneriske profiler. Alle forestillingerne er kurateret af Statens Kunstfond.

Udviklingsplatformen for Scenekunst agerer rådgiver og koordinator mellem de udvalgte kompagnier, Det Kongelige Teater og Statens Kunstfond, med henblik på at sikre den overordnede planlægning af kompagniernes benyttelse af kapaciteten på Lille Scene og facilitere samarbejdet mellem parterne.

Spilledage og tider fastlægges i et samarbejde mellem Udviklingsplatformen og Det Kongelige Teater.

Udviklingsplatformen for Scenekunst står desuden for etablering og vedligeholdelse af KSelekts brand, platforme og promoveringssamarbejder.

Læs mere om KSelekt