Nyhedbrev 8. april 2022

Frist 5.maj kl. 23.59
Rådgivningsforløb
Bokser du med forretningsudvikling, etablering af værdiskabende samarbejder eller en anden producentfaglig udfordring af strategisk karakter?
 
Så ansøg Udviklingsplatformen om et rådgivningsforløb. Rådgivningsforløbene er målrettet selvproducerende scenekunstnere, producenter og kompagnier inden for det fri scenekunstfelt. Igennem rådgivningen bliver du/I matchet med en ekstern rådgiver, der har relevant erfaring og ekspertise for netop din strategiske udfordring.

Ansøgningsfristen er d. 5. maj kl. 23.59.
Læs mere og ansøg her +

INTERVIEW
”Vi skal virkelig huske, at passe på os selv i denne branche.”
Som freelance scenekunstner kan det ofte svært at få det hele til at løbe rundt økonomisk og holde det store overblik. Det var med den udfordring, at danser og koreograf Selene Muñoz ansøgte om et rådgivningsforløb hos Udviklingsplatformen.

Her fortæller hun om hvordan et rådgivningsforløb, med producent for Live Art Denmark Lars Vind Andersen, har styrket hende i netop projektledelse og udvikling af nye forretningsmodeller.

Læs interviewet her +

Spørgeskema
Indsamling af data fra scenekunstnere i det koreografiske felt.
Vil du være med til at styrke arbejdsforholdene for uafhængige scenekunstnere inden for danseområdet? 

Det vil vi. I samarbejde med De Frie Koreografer, Performing Arts Platform Aarhus,  Brancherådet for Scenedans og Uafhængige Scenekunstnere har vi nedsat en arbejdsgruppe, som deler viden om feltets vilkår og behov. For at styrke arbejdsforholdene i det koreografiske felt, og det frie scenekunstfelt generelt, indsamler vi data fra målgruppens arbejdsområder og indkomst.

Arbejder du professionelt med dans som scenekunst? Så håber vi, at du vil bidrage til arbejdet ved at besvare et spørgeskema.

Deadline for besvarelse er d. 30. april.
Besvar spørgeskemaet her +

TID I RUM
Evi Arnsbjerg Brygmann og Bianka Drozdik
Hvordan kan papir som materiale fortælle historier og interagere med publikum?

Det har dukkespillerne Evi Arnsbjerg Brygmann (DK) og Bianka Drozdik (HU) fra Hochschule für Schauspielkunst “Ernst Busch” i Berlin undersøgt de sidste to uger på Hvidkildevej. Fokus for deres kunstneriske undersøgelse er at undersøge hvordan papir, som materiale i en æstetisk og performativ kontekst, kan bringes til live, vokse og forgå.

Læs mere her +

UPgrade
Det gode pitch
Har du et godt pitch af din forestilling eller dit kompagni klar?

Hvis ikke – så se her! Et pitch handler om det første indtryk, som du giver over for en arrangør, en teaterforening, en teaterdirektør eller andre potentielle opkøbere af forestillinger. I UPgrade har vi samlet en række gode råd til, hvordan du forbereder og leverer et godt pitch af din forestilling og dit kompagni.

Læs mere her +

KOMMENDE KURSER OG FRISTER

21. april kl. 11-12  I Online
Online infomøde om rådgivningstilbud

Står du som selvproducerende scenekunstner eller scenekunstproducent med problemstillinger inden for f.eks. internationalisering, forretningsudvikling eller organisation? Har du brug for en rådgiver for at rykke dig effektivt på dine producentfaglige udfordringer?Til dette infomøde fortæller vi kort om, hvad du kan få ud af Udviklingsplatformens rådgivningstilbud og hvordan du søger.
Næste frist for at ansøge om et rådgivningsforløb er 5. maj.

Tilmeld dig infomødet her +

Branchekalender for scenekunste
nSe flere frister og få overblik over OPEN CALL’s, deadlines, events og festivaler i scenekunstbranchen via vores branchekalender, der samler alle de vigtige brancherelaterede datoer.

Har du en event eller lignende, som du gerne vil have i branchekalenderen?
Send os din dato via denne formular +

Se branchekalenderen her +

Venlig Hilsen
Udviklingsplatformen for Scenekunst
 


Udviklingsplatformen for Scenekunst er støttet af: