Nyhedsbrev 06.10.2022

Producers’ Platform #8

Hvordan skaber du et bæredygtigt arbejdsliv?

En gang om året inviterer Udviklingsplatformen for Scenekunst det frie felts producenter og selvproducerende kunstnere til heldagsseminar under navnet Producers’ Platform. I år omhandler Producers’ Platform #8 udfordringerne omkring det bæredygtige arbejdsliv i det frie felt.
Producers’ Platform #8 finder sted torsdag den 27. oktober 2022, Kl. 9.30 – 17.00 i Salon K, Huset i Magstræde.
Seminaret foregår på dansk.

Læs mere og tilmeld dig her – der er frist den 20. oktober 2022

Turnénetværket 2022

Bliv klædt på til Turnénetværkets open call sæson 2023/24 

Der er open call til at indsende forslag til Turnénetværket sæson 2023/24. Med denne guide fra Turnéteater.dk bliver du rustet til at søge.
Læs guide til at indsende forslag til Turnénetværket her

Bæredygtig Scenekunst NU
Invitation til nyt netværk for bæredygtig scenekunst

Kom med til morgenmøder med Teater Hund & Co. og Bæredygtig Scenekunst NU og bliv klogere på praksisnært arbejde med bæredygtighed indenfor scenekunstproduktion. Første møde er den 14. oktober 2022 i København.
Læs mere om Bæredygtig Scenekunst NU 

Brancheseminar med Det Frie Felts Festival

Branchefagligt seminar om ligheder og forskeligheder

I samarbejde med Udviklingsplatformen for Scenekunst inviterer Det Frie Felts Festival til et branchefagligt seminar om ligheder og uligheder i Norden for det frie felt. Her vil tre aktører fra den nordiske scenekunstbranche medvirke i en paneldebat.

Seminaret finder sted den 4. november 2022 kl. 13.30 – 15.30 i Den Frie Udstillingsbygning, Oslo Plads 1, 2100 København Ø, i salen Den Frie Minus 2. 
Læs mere om Det Frie Felts Festival 2022

Culture Moves Europe 

Open call: Culture Moves Europe 

Europa-Kommissionen lancerer nu Culture Moves Europe i 2022 som sin nye mobilitetsaktion for kunstnere og kulturprofessionelle, som en permanent del af Creative Europe-programmet. Implementeret af Goethe Institut Bruxelles tilbyder stipendier til kunstnere, kulturelle fagfolk og værtsorganisationer i alle Creative Europe-lande.
Ordningen er tilgængelig for dem, der er aktive inden for sektorerne musik, litterær oversættelse, arkitektur, kulturarv, design, billedkunst og scenekunst.  
Læs mere her

ETC

Open Call / European Theater Convention 

ETC leder efter nye teaterkunstnere (især instruktører og dramaturger) til at deltage i den sjette udgave af ETC Artist Residency Programme, der tilbyder ophold på fire til otte uger på ETC Members’ Theatres. De udvalgte kunstnere vil slutte sig til det kreative team i en teaterproduktionsproces og dermed få indsigt i nye arbejdsmetoder og indgå i dagligdagen og strukturerne omkring et teater i Europa. ETC Artist Residency Program er et stipendium, der understøtter internationalt samarbejde, fremmer nye perspektiver og professionel kunstnerisk erfaring.
Tilmelding den 25. Oktober 2022.
Læs mere her