Nyhedsbrev 08.09.2022

Vær vor gæst!

Udviklingsplatformen for Scenekunst inviterer til en aften i innovationens tegn, når vi lancerer det nye kuraterede, filosofiske dinner concept, Food for Thought.
Kom med til en aften, hvor vi inviterer scenekunstnere og andre fra kulturbranchen til middag og diskuterer de nyeste og vildeste kunstneriske ideer og emner hen over bordet. Til vores første arrangement, zoomer vi med temaet Scenekunst og Futurisme ud fra vores kreative dagligdag og undersøger, hvad fremtidens scenekunst skal og kan være, og hvordan den kan opleves, hvis vi kan tænke i helt nye formater og historier.
Food for Thought: Scenekunst og Futurisme finder sted i København den 6. oktober kl. 17.00 – 20.00.

Læs mere og tilmeld dig her

Kom med til alt fra stjernekig og spøgelser til sansebombardement og 13-retters men

Statens Kunstfond og Det Kongelige Teater åbner endnu en gang dørene for et bredt udsnit af den frie scenekunst med K:Selekt og sæson 2022/2023.  Sæsonens program er en showcase i mangfoldighed og indeholder alt fra stjernekig for babyer til æstetiske sansebombardementer på Skuespilhusets Lille Scene.

Læs mere og se det fulde program her

Ledig stilling: Er du vores nye barselsvikar?

Udviklingsplatformen søger til barselsvikariat pr. 1. november 2022 en erfaren producent/projektleder med et solidt kendskab til scenekunst. 
Ansøgningsfrist den 19. september 2022 kl. 23.59.

Læs mere og ansøg her

Webinar: Organisering med fokus på etablering af en teaterforening

Dette webinar vil gennemgå, hvordan du opretter en teaterforening, bl.a. med fokus på formulering af vedtægter samt ikke mindst de skatteforhold og -regler, som knytter sig til en forening.

Læs mere og tilmeld dig her

Dialogmøde for teatre og scenekunstkompagnier uden egen scene

Dansk Teater inviterer til dialogmøde for alle professionelt producerende teatre og scenekunstkompagnier uden egen scene. 
Mandag den 10. oktober kl. 13.00 – 16.00, Husets Teater

Læs mere og tilmeld dig her

Søg midler til europæiske samarbejder, rejser og residency

Culture Moves Europe er en ny ordning, der understøtter mobiliteten for kunstnere og kulturprofessionelle fra de lande, der deltager i Creative Europe-programmet med særligt fokus på upcoming kunstnere. Med et budget på 21 mio. euro, får omkring 7000 kunstnere og kulturprofessionelle mulighed for at tage til udlandet for at styrke deres egen udvikling og internationale samarbejder i perioden 2022-2025.

Læs mere om puljen og hvordan du ansøger her