Nyhedsbrev 11.10.2019

CINARS 2020

Søg om deltagelse på CINARS 2020 og i et strategisk forløb.

For at udvikle og fremme dansk scenekunst internationalt har Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scenekunst opslået et OPEN CALL til den internationale biennale for scenekunst CINARS. Det betyder, at du som scenekunstner/kompagni kan søge om deltagelse på CINARS 2020 og i et forberedende strategisk forløb.

En central del af det strategiske forløb er et 4-dags seminar i maj 2020, som vi arrangerer i samarbejde med CINARS. Det forberedende strategiske forløb varetages af Lene Bang Henningsen/Lene Bang Org.

Deadline for OPEN CALL er 15. oktober.  Læs mere og ansøg her +


FLEX-PLADS i Kontorfællesskabet

For dig, der er meget på farten og kun har brug for en kontorplads i korte perioder.

Savner du en kontorplads og et fagligt fællesskab mellem turné og produktioner? Så er en FLEX-plads i vores kontorfællesskab måske noget for dig. Her får du adgang til en møbleret kontorplads, printer, aflåst skab, samt alle Udviklingsplatformens facilteter. Pris. pr. måned: 650 kr. + moms
Læs mere +


24. okt. kl.16-17 I København

Mentorforløb som Kickstarter

Hvordan sætter man scenekunst på den lokalpolitiske dagsorden eller skaber forretningsudvikling som et driftsstøttet teater med få ressourcer?

En mentor kan være kickstarter for dine ideer og visioner.
Mød to mentees fra vores mentorprogram, Jonas Schou Hansen Producent for GLiMT og Marion Vick teaterleder for Teateriet Apropos, og hør hvordan de fik hjælp til at realisere deres scenekunstneriske ambitioner.
Læs mere og tilmeld dig +


29. nov. 2019 kl. 17-02.00 I København

Julefrokost på Platformen

Dagene bliver kortere og vejret koldere. Men så er det godt, at du kan glæde dig til Julefrokost på Platformen! Vi gentager succesen fra sidste år og holder i samarbejde med CPH STAGE et brag af en julefrokost for hele branchen.

Book dine billetter allerede nu! Der vil være lækker mad, billig bar og skønne kollegaer – og vi glæder os til at se jer!
Billetpris: 100 kr.
Læs mere +


10. og 13. dec.

Reminder: 2 dages Excel kursus i KBH

Bliv en bedre og mere sikker bruger af Excel.

Hvis du har lært lidt sporadisk Excel, og derefter selv sammenstrikket dine egne budgetter, årsplaner, regnskaber eller diætudregninger, så har du nu muligheden for at lære hurtigere arbejdsgange og blive en sikker og bedre bruger af Excel.
Tilmeldingsfrist d. 6. nov.
Læs mere +


Applaus igangsætter national publikumsundersøgelse

Hvem er det potentielle teaterpublikum, og hvorfor går de ikke i teatret?

Publikumsundersøgelsen, der bl.a. gør brug af segmenteringsmodellen “Culture Segments” af Morris Hargreaves McIntyre, vil give indblik i scenekunstens publikum nationalt men også lokalt, idet en række udvalgte kommuner og teatre indgår i et samarbejde om undersøgelsen.
Læs mere +


Venlig Hilsen
Udviklingsplatformen for Scenekunst

Facebook
Instagram
LinkedIn
Website