Nyhedsbrev 12.12.2019

24. jan. 2020 kl. 10-15.00 I København

Forum for udvikling af strategiske partnerskaber ml. den frie scenekunst og erhvervsaktører

Bliv klar på hvordan du, og frie scenekunstnere generelt, kan indgå i kommunikative og kommercielle partnerskaber med erhvervslivet.

Ansøg om at deltage i et forum for partnerskaber mellem erhvervsaktører og den frie scenekunst. Sammen med kompetente folk fra erhvervssektoren skal 10 scenekunstaktører udarbejde en samarbejdsmanual for strategiske partnerskaber – særligt målrettet og tilpasset den frie scenekunst. Som deltager får du også en unik mulighed for at afprøve egne ideer til erhvervssamarbejder.

Hvem kan ansøge: Scenekunstnere, grupper og kompagnier fra den frie scenekunst, som er interesserede i at indgå partnerskab med erhvervssektoren.

Ansøgningsfrist: 13. januar 2020

Læs mere +


Ud af black boksen og ind på erhvervsmarkedet

”I det krydsfelt som vores kunstnergruppe arbejder i, sker der en masse nybrud, og kunstnere kan i lige så høj grad være med til at udvikle teknologiske landvindinger.” siger Majken Overgaard Program Manager for Catch – et kreativt center for kunst, teknologi og design.

Læs med når vi sammen med ISCENE stiller skarpt på samarbejder mellem uafhængige scenekunstnere og erhvervslivet, og hvordan et samarbejde kan se ud, så begge parter får noget ud af det på lige vilkår.

Læs mere +


Christian Have om kunstnerisk entreprenørskab.
Videoen er produceret af Susanne Danig.

UPgrade –  Digital vidensdeling

“Samfundet har brug for det kunstneriske entreprenørskab for at kunne udvikle sig.” 

Sådan lyder det fra Christian Have, direktør og grundlægger af HAVE Kommunikation. I videoen kan du høre Christian Have fortælle om, hvorfor kunstnerisk entreprenørskab er vigtigt, og hvorfor det er nødvendigt at træne sig selv i at træde uden for sin komfort-zone, når det gælder realiseringen og udviklingen af ens kunstneriske ambitioner.

Se flere UPgrade ressourcer her +


Venlig Hilsen
Udviklingsplatformen for Scenekunst
Facebook
Instagram
LinkedIn
Website