Nyhedsbrev 12.06.2020

Kan Corona give uafhængige kunstnere ny eksistensberettigelse?

Scenekunst i det offentlige rum er ikke nyt land for frie scenekunstnere. Corona-krisens krav om afstand har skabt et vakuum for alternative formater, og den frie scenekunst står klar med kunstneriske kommentarer til den tid, vi befinder os i lige nu.

Sammen med iscene.dk har vi talt med Trevor Davies /Metropolis – Københavns Internationale Teater, Jens Frimann Hansen / PASSAGE Festival og performer Nanna Francisca Schottländer om, hvorfor netop den frie scenekunst har momentum lige nu.

Læs hele artiklen her +


Open Call
Passagefestival – BYPASS 

Open Call til scenekunstnere, som arbejder i det offentlige rum.

PASSAGE Festival lancerer den nye platform BYPASS og søger kunstnere, der tager udfordringen op med de forbud og restriktioner, der er opstået i forbindelse med Covid-19.

Har du en idé eller et projekt ,der er relevant at udvikle eller vise i det offentlige rum, så ansøg om at deltage på BYPASS. Udviklingsplatformen er samarbejdspartner på BYPASS.

Løbende ansøgningsfrist

Læs mere +


Fre. 19. juni kl. 15-18

Sommerreception  

Vi ønsker hinanden god sommer og siger farvel & tak til Otto Busses Vej.

Sommerferien står for døren og lige om lidt pakker vi kontorfællesskabet ned og fraflytter Otto Busses Vej.  Vi vil gerne sig tak til jer alle, som har været med til at skabe stedet – beboere, tidligere beboere, samarbejdspartnere og alle jer, som dagligt har brugt stedet.

Så kom og skål med os og benyt også lejligheden til at ønske dine kollegaer og fagfæller god sommer!

Tilmeld dig her senest d. 16. juni + 


Kontorfællesskab og mødefaciliteter på Otto Busses Vej ophører

Fra udgangen af juni fraflytter Udviklingsplatformen Otto Busses Vej 5A. 

Torsdag d. 25 juni er den sidste dag, hvor kontorfællesskab, mødefaciliteter og loungen er tilgængelige for beboere og brugere.

Det gode fællesskab og sammenhold for aktører i den frie scenekunst, som vi sammen har opbygget her på Otto Busses Vej, pakker vi ikke væk i flytningen. Det tager vi med, når vi har fundet vores nye sted. Indtil da vil vi holde det gode fællesskab og netværk i kog på alternative venues. Udviklingsplatformens team vil have midlertidigt kontor på Otto Busses Vej indtil det nye sted er fundet.


Venlig Hilsen
Udviklingsplatformen for Scenekunst