Nyhedsbrev 13.10.2020

LoveU2nd af Gunilla Lind Danseteater. Foto: Kasper Nybro

K:Selekt          

Tre stærke danseforestillinger fra den frie scenekunst på Lille Scene

I november kan du med K:Selekt opleve tre vidt forskellige forestillinger på Lille Scene i Skuespilhuset, der på hver deres måde udforsker kroppens sanser og den virkelighed vi lever i.

K:Selekt er et spritnyt samarbejde mellem Statens Kunstfond og Det Kgl. Teater, som giver plads til en række frie, uafhængige kompagnier og kunstnere på Lille Scene i Skuespilhuset i København. Udviklingsplatformen er rådgiver og koordinator for samarbejdet mellem de frie kompagnier, Det Kgl. Teater og Statens Kunstfond.

Se forestillingerne her +


UPgrade

Bliv klogere på turné i DK

Hvordan bliver du klar til turné? Og hvordan og hvor kan du få din forestilling på turné i Danmark? 

Vi har netop opdateret vores digitale værktøjskasse om turné i UPgrade. Her finder du bl.a. oversigter over platforme og deadlines, samt et eksempel på en turné-tidsplan. Du kan desuden finde en huskeliste til, hvad du skal huske at gøre efter, at du har solgt din forestilling til turné.
UPgrade Turné er opdateret af Ann-Jette Caron.

Se UPgrade her +


Snorre Elvin. Foto: Martin Dam Kristensen 

Udviklingsplatformen får nyt bestyrelsesmedlem

Vi er glade for at kunne byde Snorre Elvin velkommen til vores bestyrelse!
Snorre er danser og koreograf fra dansekollektivet Danseatelier. Han afløser Erik Pold fra Det Frie Felts Festival og LiminalDK, der har siddet i vores bestyrelse, siden Udviklingsplatformen blev grundlagt i 2016.

Læs mere her +


Venlig Hilsen
Udviklingsplatformen for Scenekunst