Nyhedsbrev 15.09.2020

Udviklingsplatformen bliver koordinator for K:Selekt – et nyt samarbejde mellem Det Kongelige Teater og Statens Kunstfond

I dag spiller den første K:Selekt – forestilling på Skuespilhusets Lille Scene. Det er en glæde at kunne offentliggøre, at vi bliver koordinator for samarbejdet!

”Koordinatoropgaven ligger som en naturlig forlængelse af vores indsatsområder med at skabe forbedrede produktionsvilkår for den frie scenekunst, samt at øge sammenhængskraften i dansk scenekunst. K:Selekt bliver et vigtigt udstillingsvindue for den eksperimenterende scenekunst, men er også en rigtig god mulighed for at skabe yderligere synergi, gensidig inspiration og genrediversitet på tværs i det danske scenekunstmiljø,”
siger Rikke Juellund, Kunstnerisk Udviklingschef for Udviklingsplatformen.

Læs nyheden her +


Reminder – Ledig stilling

Dynamisk og visionær Daglig Leder søges til Udviklingsplatformen for Scenekunst  

Vi søger en ny leder pr. 1. november 2020, da vores nuværende leder rykker videre til et andet spændende job.

Udviklingsplatformens formål er at udvikle og opkvalificere den frie scenekunst i hele Danmark. Vi står et meget spændende sted lige nu, hvor vi er i færd med at implementere strategien for den nye bevillingsperiode for 2020-2024.

Vi søger en dynamisk og struktureret person med ledelseserfaring, indsigt i kunstneriske og produktionsmæssige processer, viden om feltet i Danmark og i udlandet, med et bankende hjerte for kunsten og kunstnere og troen på, hvor vigtigt det er at blive ved med at insistere på kunstens betydning.

Deadline er onsdag d. 16. sep. kl. 12.00

Læs mere +


25. sep. kl. 15 -17.30

Afskedsreception for Egil Bjørnsen

Vær med når vi officielt tager afsked med vores Daglige Leder gennem 4,5 år Egil Bjørnsen.

Egil Bjørnsen har været Udviklingsplatformens leder fra organisations helt spæde start, og har etableret Udviklingsplatformen – både som organisation og som en uundværlig aktør i dansk scenekunst. Det vil vi gerne takke ham for og ønske ham god vind fremover.

STED: Nørrebro Teater/ Foyer. 
OBS pga. corona er der begrænsede antal pladser.

Tilmeld dig her senest d. 18. sep.+


Venlig Hilsen
Udviklingsplatformen for Scenekunst