Nyhedsbrev 17.11.2022

Branchekalender

Nyheder i nye klæder

Det er blevet koldere udenfor, men så er det godt, at UP er klar med brandvarme nyheder til din efterårsdag. Nyhedsbrevet har fået nye klæder, men nyhederne er stadig lige så gode, som de plejer. Vi bevæger os både nationalt og internationalt, og endda helt på hjemmebane.

Pssst… du kan hoppe direkte til branchekalenderen øverst til højre!

Læs seneste nyt nedenfor

Tilmeld dig nyhedsbrev her

Udviklingsplatformen henter administrativ leder fra Sort/Hvid

Der har været en del udskiftning hos Udviklingsplatformen for Scenekunst, og senest er Anne Dalby blevet ansat som ny administrativ leder. Hun overtager stafetten fra Aline Storm og skal fra den 2. januar 2023 stå for at være hverdagens bindeled mellem økonomi, resurser, personale og organisering.

Læs mere

Den frie scenekunst klar til at indtage Teaterseminar 2022

Fra fredag den 18. til søndag den 20. november 2022 indtager scenekunsten Esbjerg, når Danmarks Teaterforeningers Teaterseminar kommer til byen. Udviklingsplatformen for Scenekunst har igen i år taget et hold værker og grupper under sine vinger og med til Danmarks femtestørste by.

Læs mere

HearMyEyes vækker spøgelser til live

I forestillingen Rudy bliver publikum inviteret gennem en rejse med både oplæsninger og optiske illusioner, der kan vække spøgelser til live. Oplev, når Ruby vækkes til live for en stund og fremfører sin fortryllende Danse Macabre midt på en guitar. Forestillingen er skabt i anledningen af 100-året for udgivelsen af James Joyce Ulysses og spiller som en del af KSelekt. 

Læs mere og køb billet her

IETM: Living on the edge i Aarhus

I 2023 afholder IETM plenary meeting på dansk grund. IETM har netop offenliggjort at det afholdes d. 12.-15. juni i Aarhus under titlen Living on the edge. Arrangementet bliver co-hostet af IETM og Performing Arts Platform.

Hold dig opdateret om IETM Aarhus her

OPEN CALL: IETM GLOBAL CONNECT

Og bliver vi ved IETM, så husk også at der er åbnet for ansøgninger til IETM Global Connect. Alle scenekunstnere med mindst fem års erfaring, der brænder for at skabe opmærksomhed, inklusion, synlighed og tilgængelighed i branchen, både lokalt og internationalt, er velkomne til at ansøge. Ansøg og få chancen for at blive en del af et stort internationalt netværk. 

Læs mere og ansøg her