Nyhedsbrev 17.08.2018

 

Læs om sensommerens aktiviteter og Producer’s Platform #5 om Artistic Entrepreneurship.

Udviklingsplatformen summer igen af mødeaktivitet, kaffebrygning og small talk i loungen. Vi har ikke kun holdt ferie i løbet af sommeren. I starten af august var vi bl.a. medarrangør på den første nordiske reception på Edinburgh Festival Fringe i samarbejde med WILDTOPIA.

Vi holdt også et Crash Course i Messe-strategi for de kompagnier, som har fået støtte til at deltage på den kommende Tanzmesse. På Tanzmessen afholder vi også en Speed-dating Session og bagefter følger vi op med en Next Step Event workshop, hvor deltagerne får indspark til at udvikle og fastholde deres internationale netværk.

Vores kommende arrangementer er en debat på Kulturmødet i Mors, et halvdagsseminar om dansk scenekunst i Kina og en Producer’s Platform #5 om Artistic Entrepreneurship.

Vel mødt!

 

 

23. aug kl. 19.15 – 21

Debat: Scenekunsten bevæger os

Udviklingsplatformen deltager på Kulturmødet på Mors

Sammen med en række aktører inden for den danske scenekunst er vi medarrangør på debatten Scenekunsten bevæger os på Kulturmødet i næste uge.

Kom med, når en samlet teaterbranche inviterer til debatmøde med udgangspunkt i virkelige historier fra scenekunstens verden, hvor både politikere og publikum stiller spørgsmål til en række af scenekunstens egne eksperter. Du kan møde kendte og ukendte teaterfolk, der arbejder på og bag ved scenen, landets kulturpolitikere og et nysgerrigt publikum.

Sted: Limfjordsteatret, Nykøbing Mors
Læs mere +

 

 

Foto: PR billede. Looking for Courage af OPE-N

31. aug kl. 13 – 16

Dansk Scenekunst i Kina

Turnesucceser, samarbejder og kulturmøder

Overvejer du at turnere i Kina? På dette halvdagsseminar kan du møde flere aktører, der har stor indsigt i og erfaring med at samarbejde med kinesiske partnere og turnere i Kina.

Mød bl.a. Erik Messerschmidt, Direktør for Det Danske Kulturinstitut i Bejing og Henrik Køhler, Direktør for Teatercentrum, som har været i Kina flere gange og som sidder på stor kompetence om hvordan dansk børneteater kan og har positioneret sig på det kinesiske marked.

Sted: Udviklingsplatformen for Scenekunst, København
Tilmeld dig senest 28. aug.
Læs mere +

 

 

5. sep kl. 10 – 16

Producer’s Platform #5

Artistic Entrepreneurship

Skab klarhed på omfanget af entreprenørskab i din virksomhedsdrift. Forstå og test idegenerationsprocesser og få værktøjer til at udarbejde din egen businessplan.

Velkommen til en dag om artistic entrepreneurship med keynotes og workshop af spændende internationale eksperter inden for feltet.

Sted: Udviklingsplatformen for Scenekunst, København
Tilmeld dig senest 29. aug.
Læs mere +

Venlig Hilsen
Udviklingsplatformen for Scenekunst