Nyhedsbrev 02.04.2020

Corona-krisen: Stil spørgsmål og få svar


I samarbejde med Performing Arts Platform Aarhus går vi sammen om juridisk bistand til besvarelse af spørgsmål fra den frie scenekunsts aktører.
 

Hvordan forholder man sig som scenekunstaktør til annullerede kontrakter, hjælpepakker og Corona-klausuler?

Den langvarige lock-down af landet betyder, at et stort antal scenekunstaktiviteter er blevet aflyst. Det gælder turné, stationære forestillinger, residencies, workshops, undervisning mm. For de enkelte scenekunstaktører giver det anledning til en række presserende spørgsmål iforhold til kontrakter og ansøgning om regeringens hjælpepakker.

Sammen med Performing Arts Platform har vi indsamlet og formuleret en lang række spørgsmål, som vi i samarbejde med en jurist og en revisor, forsøger at give kvalificerede svar på.

I en Q&A oversigt kan du få et overblik over de oftest stillede spørgsmål inden for kategorierne: hjælpepakker, kontrakt ændring, kontrakt annulering og fremtidige kontrakter – svarene er lige på trapperne. 

Har du spørgsmål, du ønsker svar på? Du kan hjælpe os med at kvalificere vores Q&A’s, til glæde for hele branchen, ved at indsende dine spørgsmål.
Læs mere og se Q&A’s oversigt her +


Har du brug for svar lige nu har PwC en gratis hotline, som er åben frem til Påske. De svarer direkte på de fleste henvendelser vedr. spørgsmål til regeringens hjælpepakker. 
Se mere her +.