Nyhedsbrev 02.11.2021

NYHED
Internationalt udviklingsprogram med fokus på bæredygtig scenekunst
Har du international turné- og samarbejdserfaring? Så ansøg om at være med i det nye internationale, interaktive online program.

Projektstøtteudvalget for scenekunst har netop kickstartet et stort og længerevarende samarbejde med Arts Council England om et online program med fokus på at udvikle miljømæssigt ansvarlige tilgange til international turné, samarbejde og co-produktion.

Projektet er skabt i samarbejde ml. Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for scenekunst, Arts Council EnglandJulie´s Bicycle og Udviklingsplatformen for Scenekunst.

Ansøgningsfristen er 29. november. 

Læs mere og ansøg her +

OPEN CALL
TID I RUM: Folketeatret – Hvidkildevej 64
Ansøg om et kunstnerisk udviklingsforløb af 1-2 ugers varighed i marts/april 2022. 

Udviklingsplatformen har igen i 2022 lejet lokaler på Folketeatret, nu på Hvidkildevej 64, 2400 KBH NV, og udbyder kunstneriske udviklingsforløb, der giver det professionelle frie scenekunstfelt mulighed for at fordybe sig i deres kunstneriske udviklingspraksis.

Ansøgningsfristen var 1. december kl. 23.59.

Tilmelding er lukket

Læs mere her 

K:Selekt
Tre skarpe tilføjelser til et stærkt K:Selekt-program
Opera fra Gilleleje, genrehybrid fra Bornholm og nycirkus fra København.

Tre forestillinger er blevet tilføjet programmet for K:Selekt 2021/2022. Det Kongelige Teater og Statens Kunstfond inviterer scenekunst fra hele Danmark ind på Nationalscenen, og giver publikum mulighed for at møde endnu flere genrer fra det frie scenekunstneriske felt.

Se de 3 nye navne her +

ANSØGNINGSFRIST 11. NOV. 
Rådgivning hos Udviklingsplatformen
Med afsæt i dine behov bliver du matchet med en ekstern konsulent, der har relevant erfaring og ekspertise for netop dig.

Ansøg om et gratis rådgivningsforløb, som giver dig mulighed for at sætte fokus på en producentfaglig tematik af strategisk karakter. F.eks. økonomisk bæredygtighed som selvproducerende scenekunstner, co-produktion eller etablering og organisering som scenekunstkompagni.

Ansøgningsfristen er d. 11. nov. 2021
Læs mere og ansøg her +

AKTIVITETER I NOVEMBER

REMINDER: 4. Nov. kl. 9 – 16 / KBH
Læg en SoMe-strategi, der rent faktisk skaber værdi for din organisation
Hvordan skal dine sociale mediekanaler spille sammen bedst muligt?

Hvordan skal dine sociale mediekanaler spille sammen bedst muligt? Rikke Østergaard, Head of Content & Brand Activation hos Advice, gør dig klogere på, hvad en SoMe-strategi bør indeholde, hvordan du sikrer at din tilstedeværelse rent faktisk skaber værdi for din organisation, og hvordan du kan skabe og versionere indhold, så det kan bruges på tværs af kanaler.Særpris: kr. 1500 ex. moms (OBS: Kun for aktører inden for det frie scenekunstfelt. Normalpris kr. 3000 ex. moms)Kurset udbydes i et samarbejde ml. Applaus, Dansk Teater og Udviklingsplatformen for Scenekunst.

Læs mere og book her +

6. NOV 12 am -12 pm / KBH
Symposium: A TASTE OF TOASTER
The symposium is now fully booked – but you can still join us for the party in the evening!

TOASTER and The Development Platform are inviting you to a symposium on the cross-aesthetic field.Meet TOASTER’s performance groups and artists for a talk about artistic use of spaces and the relations between the performer and the audience.  The symposium is fully booked, but you can still join us for the party in the evening at Husets Teater from 8 pm. We hope to see you! 

Price: Free
Location: Husets Teater, Halmtorvet 9, 1700 Copenhagen

Sign up for the party here +

19 – 21. NOV  / Silkeborg
Teaterseminar 2021
Mød de 10 udvalgte kompagnier fra den frie scenekunst og Udviklingsplatformen for Scenekunst på en fælles stand på Teaterseminaret 2021 i Silkeborg.

Med et nyt initiativ ønsker Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scenekunst, i samarbejde med Udviklingsplatformen for Scenekunst, at løfte den frie scenekunsts muligheder for synliggørelse og netværksdannelse over for potentielle samarbejdspartnere og aftagere i hele landet – og hermed få den frie, nyskabende scenekunst ud til borgere i hele landet.

Se de 10 kompagnier og læs mere her +

Venlig Hilsen
Udviklingsplatformen for Scenekunst
 


Udviklingsplatformen for Scenekunst er støttet af: