Nyhedsbrev 22.11.2019

Kan de uafhængige scenekunstnere betragtes som influencers i det etablerede miljø?

Samarbejder mellem det frie scenekunstfelt og de etablerede teatre kan føre til unikke forestillinger for det brede publikum.

“Vi kan bidrage med vores personlige måder at gøre tingene på og den frie tilgang, vi kommer med. På den måde kan vi forhåbentlig inspirere teatrene til andre kunstneriske tilgangsmåder…” siger ny-cirkus artist Sunniva Byvard.

I denne artikel fra ISCENE sætter vi fokus på samarbejder ml. den frie scenekunst og etablerede scener. Kritiker ved Politiken Monna Dithmer og kunstnerisk leder af Aarhus Teater Trine Holm Thomsen deler deres tanker om den frie scenekunst som influencer.

Læs mere +


CINARS Strategisk forløb 2020

Tillykke til de 10 kompagnier/grupper/kunstnere, som får tilbudt strategisk forløb og deltage på CINARS i november 2020! 

De 10 kompagnier er  første del af den samlede danske delegation, der tager sin endelige form i august 2020. Som en del af deres deltagelse tilbyder Statens Kunstfond disse 10 profiler et strategisk forløb, der skal forberede og målrette deres medvirken på CINARS før, under og efter.

Lene Bang Org. er faglig konsulent for strategisk forløb og den danske delegation på CINARS, mens Udviklingsplatformen står for evaluering og opsamling af viden. Vi glæder os til at følge deltagerne!

Det er Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scenekunst, der støtter den danske deltagelse på CINARS 2020.

Se deltagere og læs mere +


29. nov. 2019 kl. 20-02.00 I København

Julefrokost fest på Platformen

Alle spisebilletter til vores julefrokost er solgt, men du kan stadig nå at komme med til festen, som starter fra kl. 20. Det er gratis at deltage i festen.
Tag dine kollegaer under armen og kom til et brag af en julefrokost for hele branchen, som vi holder i samarbejde med CPH STAGE.

Book dine gratis billetter til festen her! 
Tilmeldingsfristen er 22. november kl 22.
Læs mere +


Venlig Hilsen
Udviklingsplatformen for Scenekunst
Facebook
Instagram
LinkedIn
Website