Nyhedsbrev 22.10.2020

Rådgivningstilbud udvides til Aarhus

Nu udvider vi vores populære rådgivningstilbud til Aarhus, således at frie scenekunstaktører også kan få rådgivning med base i Aarhus. Det sker i samarbejde med Performing Arts Platform, hvor projektleder Anne Hübertz Brekne kommer til at sidde med ansvaret for rådgivningen i Aarhus.

”Rådgivningen er et af vores mest effektive og efterspurgte tiltag. Jeg tror, at nøglen til rådgivningens succes skal findes i det skræddersyede format, hvor hver enkelt aktør får mulighed for vejledning omkring en helt specifik udfordring. Vi er glade for nu også at kunne udbyde rådgivning med base i Aarhus.” siger Aline Storm, Souschef og ansvarlig for Rådgivningen på Udviklingsplatformen

“Vi ved, at rådgivningen allerede har haft stor betydning for en række scenekunstnere. Vi glæder os derfor over, at kunne bidrage til at udbrede dette tilbud yderligere, og til at udvikle på rådgivningsindsatsen for scenekunstnere i hele landet, i dette samarbejde med Udviklingsplatformen.” siger Charlotte Mors, Daglig leder af Performing Arts Platform


For at komme i betragtning til et Rådgivningsforløb ansøger du via en webformular, hvor du noterer, om du ønsker rådgivning med base i København eller i Aarhus. Der er ansøgningsfrist 2 gange årligt.
Kommende ansøgningsfrist er d. 12. november 2020.

Læs mere +


LoveU2nd af Gunilla Lind Danseteater. Foto: Kasper Nybro

K:Selekt 

Tre stærke danseforestillinger fra den frie scenekunst på Lille Scene    

I november kan du med K:Selekt opleve tre vidt forskellige forestillinger på Lille Scene i Skuespilhuset, der på hver deres måde udforsker kroppens sanser og den virkelighed vi lever i. 

K:Selekt er et spritnyt samarbejde mellem Statens Kunstfond og Det Kgl. Teater, som giver plads til en række frie, uafhængige kompagnier og kunstnere på Lille Scene i Skuespilhuset i København. Udviklingsplatformen er rådgiver og koordinator for samarbejdet mellem de frie kompagnier, Det Kgl. Teater og Statens Kunstfond.

Se de tre forestillinger her +


UPgrade: Lars Salling, Landsformand for Danmarks Teaterforeninger 

UPgrade    

Teaterseminar

Skal du på Teaterseminar i år? Fra d. 20. – 22. november i Musikhuset i Esbjerg afholder Danmarks Teaterforeninger det årlige Teaterseminar. I denne UPgrade-video kan du møde Lars Salling, Landsformand for Danmarks Teaterforeninger. Her fortæller han om hvad,man som deltagende scenekunstner skal medbringe, og have bragt i orden, til Teaterseminaret. 

Se video her +


Venlig Hilsen
Udviklingsplatformen for Scenekunst