Nyhedsbrev 27.03.2019

Mød Udviklingsplatformen og Applaus på årets Aprilfestival i Hjørring

I næste uge starter årets Aprilfestival og vi glæder os!
Vi skal nemlig se en masse børneteater, og derudover er vi en del af det faglige program fredag aften d. 5. april på Vendsyssel Teater.

Kl. 18-19 kan du blive klogere på hvor og hvordan, du kan få vejledning, viden og nye netværk gennem Udviklingsplatformen til oplægget Rådgivning, ressourcer og viden – Sådan bruger du Udviklingsplatformen for Scenekunst v/ daglig leder Egil Bjørnsen og kommunikationsansvarlig Katrine Damkjær.

Kl. 19-20 præsenterer projektleder for Applaus, Lene Struck-Madsen, resultater og initiativer inden for publikumsudvikling med særligt fokus på børn og unge under titlen Publikumsudvikling i børnehøjde – fakta og fremtidsvisioner.

HUSK, at tilmelde dig Applaus’ nyhedsbrev få invitationer og nyheder om publikumsudvikling i Danmark. Tilmeld dig nyhedsbrev.


29. april / 30. april / 13. maj

Reminder: Kursusrække om kunstig intelligens

Bliv introduceret til hvordan du kan arbejde med kunstig intelligens i scenekunstneriske projekter, i kursusrække arrangeret af CATCH, Click Festival og Udviklingsplatformen.

I løbet af tre kursusgange, vil vi afmystificere teknologien omkring kunstig intelligens og afdække mulighederne for anvendelse i kunstnerisk produktioner, samt introducere kunstnere, der aktivt arbejder med kunstig intelligens i deres praksis.

OBS! Kursusrækken har begrænset antal pladser.
Deadline for tilmelding d. 8. april. 
Læs mere +


4. april kl. 16-17

Reminder: Fyraften på Platformen

Hvorfor skal dansk scenekunst have en årlig pris? Hvem skal sidde i en jury, og hvilke kriterier skal der til for at vinde?

Hør Rie Hammer, chefredaktør for Iscene og medlem af Reumert juryen, fortælle om historikken bag Årets Reumert og vær med til at diskutere visioner og funktioner for prisuddelingen. Vi slutter af med et glas og fri mingling.

Læs mere +

Venlig Hilsen
Udviklingsplatformen for Scenekunst