Nyhedsbrev 28.02.2019

5 nye publikumsinitiativer

Applaus har netop offentliggjort de fem publikumsinitiativer, der har fået midler fra Applaus Open Call

Børn, unge og industriarbejdernes efterkommere. Det er blandt fokusområderne for de fem projekter, der til sammen har modtaget 1 million kr. fra Applaus Open Call. Applaus modtog i alt 53 ansøgninger, hvoraf fem er blevet udvalgt. De udvalgte projekter skal være med til at generere ny viden om hvordan teatre og scenekunstaktører kan arbejde med deres publikum, og bliver igangsat i teatersæson 19/20.

Se og læs mere om de 5 projekter +


Reminder: 5. marts kl. 9-12

Workshop: Go International I

Kom ud over stepperne med din internationale strategi, branding og salgsmateriale.

Få klarhed over hvilke visioner og mål du har for dit internationale arbejde. Med udgangspunkt i din case får du på denne workshop mulighed for at arbejde med din internationale strategi, branding og visuelle identitet. Du vil få formuleret hvilke målgrupper, du arbejder med, og lagt en konkret plan for hvilket PR og salgsmateriale, du skal have klar.

Sted: Udviklingsplatformen for Scenekunst
OBS: Tilmeld dig senest i dag torsdag d. 28. februar. 

Læs mere +


21. marts kl. 16.30-18

Fyraften på Platformen: Kuratering

Kom forbi til øl og vidensdeling, når vi skal høre om kuratering i et tværæstetisk perspektiv

Kuratering er et begreb, som er opstået inden for billedkunsten men hvordan kan vi lade billedkunstens brug af kuratering inspirere os samtidig med, at vi tilpasser begrebet til scenekunsten?
Mød Trine Friis Sørensen fra Masteruddannelsen i kuratering ved Aarhus Universitet og Christian Skovbjerg Jensen fra Inter Arts Center i Malmø, og hør dem fortælle om deres syn på kuratering, og hvordan de bruger det i deres arbejde.
Sted: Udviklingsplatformen for Scenekunst
Læs mere +

Venlig Hilsen
Udviklingsplatformen for Scenekunst