Nyhedsbrev 28.05.2020

VIRTUAL International Days

I dag kl. 13 starter CPH STAGE’s VIRTUAL International Days!
Der er ca. 70 internationale og 40 danske gæster tilmeldt til de virtuelle internationale dage. Der er stadig et par pladser tilbage, men skynd dig at tilmelde dig, hvis du vil være sikret en plads. Book billet til CPH STAGEs virtuelle internationale dage her.

Vi ser særligt frem til fredag d. 29. maj, hvor vi i samarbejde med CPH STAGE præsenterer pitches på 9 udvalgte danske forestillinger/projekter.
Vær med og mød kollegaer fra hele verden omkring inspirerende showcase præsentationer, keynotes, diskussioner og meget mere.   

Lørdag d. 30. maj præsenterer vi i samarbejde med CPH STAGE kl. 13-13.45: Talk & Discussion: Exploring af world of empty stages, hvor du kan blive klogere på, hvordan man kan møde publikum på nye måder, fysisk som digitalt, trods forsamlingsforbud og lukkede teatre. 

CPH STAGE er den største internationale platform for professionelt voksenteater i Danmark. Som samarbejdspartner, for fjerde år i træk, bidrager vi til den fælles målsætning om at optimere den internationale synlighed og eksponering af dansk scenekunst. 

Læs mere +


Corona-krisen

Flowchart – find vej i hjælpepakkerne

I samarbejde med Performing Arts Platform har vi udarbejdet et Flowchart, som guider dig hurtigere frem til de hjælpepakker og kompensationsordninger, du kan søge på baggrund af din organisationstype og omsætning. Regeringens hjælpepakker kan søges frem til og med 8. juli 2020.

Se flowchart her +


Reminder: 

Workshop 1: Strategi og handlingsplan 

Hvordan udvikler man relationen til publikum, hvis man ikke har eget hus og typisk lejer sig ind på andre scener eller spiller på turné?

I samarbejde med Rasmussen og Marker tilbyder Applaus et workshop-forløb, der er målrettet aktører inden for den frie scenekunst og de særlige udfordringer, de står overfor mht. publikumsudvikling. Workshop-forløbet udbydes både i Århus og København og første del af forløbet starter i juni: 

  • 9. juni 2020 / 09:00-16:30 / Performing Arts Platform / Aarhus
     
  • 12. juni 2020 / 09:00-16:30 / Udviklingsplatformen for Scenekunst / København OBS kun få pladser tilbage!

Læs mere og tilmeld dig her + 


ISPA-fellowship 2021-2023

Producenter, managere og ledere fra den danske scenekunstbranche, der er i begyndelsen af eller midt i deres karriere, kan nu ansøge om optagelse i det treårige fellowship-program, som Statens Kunstfond udbyder i 2021-2023 i samarbejde med International Society for the Performing Arts (ISPA).

De udvalgte til fellowship-programmet får dækket udgifter til rejser, deltagergebyr, ophold, forplejning og fellowship-dage i forbindelse med ISPA’s to årlige kongresser.

Ansøgningsfristen er 26. juni kl. 23.

Læs mere +


Kunstnerisk workspace

Dialogmøde #2 

I sidste uge var vi i Nordvest for at se på mulige lokaler for det nye kunstneriske workspace. Tak til alle dem, som mødte op og kom med gode indspark!

Hvert sted har sine unikke muligheder – og kompromiser. Det åbnede op for en god snak om faciliteter og geografisk placering. På udviklingplatformen.dk kan du se en kort sammenfatning fra dialogmødet.

Læs mere+  


Venlig Hilsen
Udviklingsplatformen for Scenekunst